0 In Lifestyle/ Reviews

Unboxing Glossybox Young

IMG_7295-1
Oh, wat heb ik lang zitten kijken naar alle mooie boxen die iedereen elke keer binnenkreeg! Ik wilde zo graag eens zelf een box bestellen! Ik vond het normaal vrij duur, maar deze Young editie kostte mij nu maar 10 euro! Deze box is net even anders dan de gewone glossybox, aangezien deze box alleen full-size producten bevat die makkelijker verkrijgbaar zijn en beter betaalbaar. Dit klonk zó goed, dat ik ‘m maar hebt besteld, en dat was een goed idee! Wat een top box!

IMG_7296-1
Als je de doos open scheurt komt er een grote verrassing! Het is een laatje! Veel mensen maken van de normale glossybox dozen een mooi opbergsysteem, en glossybox is hier leuk op ingesprongen!
 
IMG_7297-1
De buitenste flappen van de box kun je naar binnen vouwen en nu heb je een leuk kastje! Ik vind wel dat ze ook iets leuks hadden moeten doen met de la zelf, deze is wat saai zo wit, maar past wel goed bij het logo.
 
IMG_7298-1
Alle producten zitten in een super schattig zakje! Ik heb dit zakje nu op de boven van de la gedaan, en hier kun je dan allemaal leuke spulletjes in doen! Ziet er leuk uit en dan liggen je producten niet meer zo rommelig in de lade zelf.
 
IMG_7299-1
En dit is de inhoud! Ik was blij verrast! Het masker van Dr. Van der Hoog was het eerste wat me opviel. Ik, gek van maskertjes, wilde deze al graag eens proberen! Er zijn nog een aantal andere versies van dit nieuwe product. Het enige wat ik wel jammer vind, is de douchegel van Palmolive, want deze heb ik al! En is ook echt niet zo nieuw meer, deze heb ik namelijk vorig jaar in september voor mijn verjaardag gekregen van een vriendin.
 
IMG_7301-1
Dr. Van der Hoog / Funmasker
“De verpakking bevat twee funmaskers, die voor een mooie huid zorgen. Beleef samen met een vriendin een gezellig ontspanningsmoment!”

Dit is wat glossybox hier over zegt. Tja, wat moet ik hier verder nog over zeggen. Ik wil hem gewoon zo snel mogelijk uit proberen! Maar dan lekker alleen!
Dit masker kost 1,79 euro in de winkel.
 
IMG_7303-1
Palmolive / Ayurituel Joyous
“De unieke formule van Indiase Moerbei en Lotusbloem-extracten in deze douchegel, zullen je zintuigen prikkelen en voor een sensationele douche-ervaring zorgen.”

Zoals ik al zei, heb ik hier al een fles van, sinds september. Dus die New sticker mag er echt wel af. Maar om eerlijk te zijn heb ik deze douchegel nog helemaal niet gebruikt! Word dan misschien wel tijd, want ik moet er nu zelfs twee opmaken!
De douchegel kost 2,94 euro in de winkel.
 
IMG_7304-1
8×4 / Glam Up
“Een heerlijke geur voor de glamour vrouw met stijl en klasse. Laat gedurende de hele dag een frisse geur achter.”

Deze komt goed uit! Mijn andere deodorant van 8×4 was bijna op, dus deze komt zeker van pas! Het is een lekker fris zoete geur. Verder valt er niet veel over te zeggen, vind dit merk deodorant altijd wel fijn!
De deodorant kost 3,04 euro in de winkel.
 
IMG_7306-1
Andrélon / Get the volume powder
“Deze poeder geeft het haar een ultieme volume boost! Kijk onder het etiket hoe je dit product het beste kunt gebruiken.”

Hier had ik wel al eens iets over gehoord, ook op de facebook van Andrélon. Niet heel veel positieve dingen over gehoord, maar hij ziet er wel interessant uit! Een pastelroze poeder wat je op de scheiding van je haar moet verdelen en dit in je haar kneden tot het gewenste effect verschijnt. Ik denk wel dat je hier heel snel vet haar van zult krijgen, of rare vlekken op donker haar omdat het licht poeder is. Maar we zullen zien! Eerst uitproberen!
De poeder kost 4,99 euro in de winkel.
 
IMG_7308-1
Pearl Drops / Beauty Sleep
“Dit nachtserum voor tanden en tandvlees versterkt het glazuur en zorgt bovendien voor een stralend witte, mooie lach!”

Ik moet eerst goed kijken wat dit nou precies was. Maar het klinkt wel heel tof! Ik heb van mijzelf wel al vrij witte tanden, maar merk door het vele thee drinken dat ’t toch iets minder word. Dit ga ik zeker uitproberen! De verpakking zegt dat als je dit elke dag eenmaal met een kleine hoeveelheid gebruikt, je een hele maand met 1 tube kan doen.
Dit product kost 5,99 euro in de winkel.
 
IMG_7309-1
MIYO / Mini drops
“Deze trendy nagellak ziet er niet alleen leuk uit, maar ruikt ook nog eens heerlijk. Elke kleur heeft zijn eigen fruitgeur! Wanneer de lak droog is, ruikt deze vrolijke variant naar framboos.”

Nagellakje! Daar ben ik gek op! Dit merk heb ik zelf eigenlijk nog niet in mijn stash en ook nog nooit in de winkel zien liggen! Het is wel echt een prachtig kleurtje, ik ben zoiezo echt gek op roze, en deze heeft een gouden glitter erin zitten! Ik heb hem meteen opgedaan, maar ik kan helaas niks over de geur vertellen. Ik had net mijn oude nagellak er af gehaalt met een al naar fruit geurende remover. Maar dat moet wel goed zitten!
De nagellak kost 3,50 euro in de winkel.
 
IMG_7314-1
En hier is hij dan op mijn nagels! De gouden glans is minder dan in het potje, maar dit is helaas vaak het geval. Verder ben ik echt super tevreden over dit lakje! Hij dekt in 1 keer! Dit in tegenstelling van al mijn andere lakjes. En hij lakt ook nog eens super fijn, kwastje is ook top!
Echt een aanrader!

Dit wad de allereerste Glossybox Young die is uitgebracht. Heel waarschijnlijk word er in mei weer een nieuwe Young edition uitgebracht! Dus heb je hem deze keer gemist, dan heb je gelukkig in mei nog een kans!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply