2 In Personal/ Persoonlijk

Tips om je niet te vervelen

bored-2
Ik verveelde me een paar jaar geleden nog heel veel. Ik heb nooit veel vriendinnen gehad, maar had daar ook nooit veel behoefte voor. Ik ben vaak liever alleen. Maar dan heb je wel vaker dat je je verveeld! Sinds ik mijn blog heb verveel ik me eigenlijk vrijwel niet meer. Hier nog een aantal tips voor als je je verveeld.

– Ga naar de bioscoop! Er zijn altijd wel leuke films te zien, ook al trekken de films je niet echt. Ga gewoon heen! Soms is de film leuker dan je eerst dacht, en je bent lekker een paar uur weg uit huis.
 
– Trek er op uit. Blijf niet binnen zitten, juist dan ga je je vervelen. Ga lekker een rondje wandelen of hardlopen. Dan heb je voor de rest van de dag weer wat frisse energie!
 
– Pak je oude hobby weer op. Kon je vroeger niet meer stoppen met tekenen, schrijven of knutselen? Tegenwoordig is iedereen te druk bezig met dingen als vrienden, school, werk en andere dingen. Maar denk eens aan jezelf? Pak die pen en papier en doe weer eens iets waar je vroeger zoveel plezier aan beleefde!
 
bored-1
 
– Bak een grote taart. Het liefst met 3 lagen. Versier ze met marsepein en knutsel vormpjes en beestjes om die op de taart te zetten. Hier ben je zeker wel een dagje zoet mee! Letterlijk.
 
– Spreek af met vriendinnen. Heb je het normaal te druk om met vriendinnen af te spreken? Bel ze eens op en spreek met ze af om gezellig samen te gaan shoppen. Of ga samen naar een restaurant voor een high tea. Geen tijd meer om je te vervelen!
 
– Bezoek webshops. Het klinkt misschien heel saai, maar op sommige webshops kan ik echt uren lang blijven doorklikken. Soms ben ik gewoon twee uur lang bezig met het “windowshoppen”. Alleen soms is het wel lastig om bepaalde spullen te weerstaan, dus leg je pinpas ver weg als je stiekem niets wilt kopen.
 
– Ga eens schoonmaken. Sommigen houden ervan om schoon te maken, sommigen haten het. Maar ook al vind je het niet leuk, doe het toch eens als je je verveeld. Zet een leuk muziekje op en de tijd vliegt voorbij!
 
Verveel jij je vaak?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Dailyiriss
  26 februari 2014 at 21:44

  hee in mijn artikel van vandaag heb ik je genomineerd voor de Liebster blog award!
  als je het leuk vind om mee te doen dan kun je op mijn blog kijken voor de vragen!

  liefs, iris

  • Reply
   Pietje
   21 mei 2014 at 15:13

   niet liegen iris iedereen weet is nep

  Leave a Reply