Things I’ve done from my bucket list

25 mei 2014

Zuiver
Alweer bijna een jaar geleden schreef ik een artikel met mijn bucketlist. Hier stonden best wel veel dingen op die ik nog graag in mijn leven zou willen doen of zou willen hebben. Ondertussen heb ik hier alweer wat van af kunnen strepen. Laten we eens kijken!

– Go to spa resortIk ben een paar maanden geleden samen met een vriendin nog voor mijn verjaardag heen gegaan. Dit was echt heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!
– Stay at the Burj Al Arab hotel
– Own an iPhoneIk hoefde niet per se een iPhone, maar wilde wel graag een smartphone. En die heb ik nu eindelijk!

IMG_20140209_173710-1

– Own a nice cameraOok heb ik eindelijk de camera kunnen kopen die ik al tijden wilde. Een Canon 70D.
– Go to Universal Studios
– Stay at a 5 stars hotel
– Own a polaroid camera Mijn moeder vond een echte Polaroid camera in een kringloopwinkel, super blij ben ik er mee! Ik heb hem alleen nog niet uitgeprobeerd omdat de film zo duur is. Dus ik wil ook nog graag een Fujifilm “polaroid” camera hebben. Die is iets goedkoper.
– Have a walk-in closet
– Start my own family
– Get married
– Buy my first home

IMG_20130921_141803

– Buy a carVorig jaar september heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald en eind van de maand had ik ook meteen mijn eigen auto gekocht. Een Fiat Panda!
– Lose then pounds
– Go running everyday
– See the world
– Go to Scotland with my best friendDit is iets wat mijn vriend en ik al jaren doen, maar begin dit jaar zijn we weer geweest. Dus eigenlijk kan ik hem er wel al afhalen toch?
– Create my own perfume
– Learn how to walk in high heels
– Try fried oreos

IMG_0360

– Try bubbletea Vorig jaar is er eindelijk een bubbletea bar bij mij in de buurt gekomen. En sindsdien ben ik al een paar keer langsgegaan, super lekker!
– Go to a Blink-182 concert
– Dye my hair turquoise
– Try food from all over the world
– Stop feeling guilty after eatingTegenwoordig voel ik mij niet echt schuldig meer als ik iets eet. Ik heb tegenwoordig echt zoiets van: “Ik leef maar 1 keer, dus laat ik gewoon genieten van wat ik eet inplaats van mij druk te maken om wat ik niet mag eten”.

IMG_0948-1

– Own Sigma brushesIk wilde niet per se Sigma kwasten, maar gewoon niet van die standaard goedkope kwasten. Vorig jaar kocht ik een aantal Real Techniques kwasten in Schotland. Ik ben er nog steeds super blij mee!
– Buy a lot of make-up Deze kan ik eigenlijk ook wel afstrepen. Ik heb op dit moment zo veel, dat ik eigenlijk al maanden niet echt iets nieuws heb gekocht want voor mijn gevoel heb ik op dit moment al zo veel. Nu eerst maar weer wat op maken!

Heb jij ooit iets van jouw bucketlist af kunnen strepen?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Svenja 27 mei 2014 at 14:52

    Wat gaaf dat je al zoveel leuke dingen van je lijstje hebt kunnen strepen! Hopelijk mogen er nog veel meer van je dromen uitkomen!

    • Reply Monique 27 mei 2014 at 14:58

      Dank je wel! Ik hoop het ook :)

    Leave a Reply