The Ritual Of Advent: 4 December

4 december 2016

img_5806-1
4 December alweer! Bijna sinterklaasavond. Ik ga die dag eigenlijk niet echt iets doen. Ik ben eerder vrij van mijn werk, ga wat boodschapjes doen en gezellig met een bordspel erbij wat eten. Maar ik kan nu al niet wachten wat er morgen in de kalender zit!


Vandaag zit er weer een item in van de Laughing Buddha collectie. Al kan ik dit product echt nergens vinden op de website. Wat ik wel raar vind, want wat nou als ik dit product zó lekker vind, dat ik een full size wil! En ik vraag me af wat er verschil is tussen deze gel en de douche olie. Of dat nog veel uitmaakt. Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Priscilla 4 december 2016 at 21:17

    Dit is een van m’n minst favoriete Rituals geuren… al moet ik zeggen dat ik de geur niet vies vind hoor. Ben benieuwd wat jij er van vindt.

    • Reply Monique 4 december 2016 at 22:00

      Ik vind hem vooral lekker voor als ik ga slapen. Net niet te zoet :)

    Leave a Reply