The Ritual Of Advent: 3 December

3 december 2016

img_5804-1
En ook vandaag mocht ik weer een vakje openmaken! Ik kan mij elke keer bijna niet inhouden om er maar 1 open te maken, het is zo verleidelijk om te kijken wat er in de andere vakjes zit. Vandaag kijken we naar welk product er in vakje 3 dit!


Een douche olie van de Laughing Buddha lijn! Hier ben ik ook weer super blij mee. Ik heb nog nooit de douche olie geprobeerd, omdat ik niet zo’n fan ben van olie over het algemeen. Maar het is leuk om hem nu in een kleine versie te kunnen proberen. En de geur is echt super lekker!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier kun je de full size vinden van 200ml!

Wat vind jij van de Rituals douche olieën?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Demi | StudioKOOK 3 december 2016 at 11:18

    Wat een leuke advent kalender!

  • Leave a Reply