The Ritual Of Advent: 24 December

24 december 2016

img_5827-1
Het allerlaatste kadootje van de kalender. Ik vond dit wel echt zo leuk om elke dag open te maken. Ik hoop dat ik hem volgend jaar weer kan bemachtigen! Kijk mee wat er achter het laatste deurtje zit!


Make-up doekjes! Dit vind ik wel een leuk doordacht eind kadootje. Dat je eigenlijk helemaal fris en schoon het nieuwe jaar in kan. Zo bedenk ik het iniedergeval, haha. Zelf gebruik ik dit soort doekjes eigenlijk nooit, maar het kan altijd handig zijn voor onderweg of als je eens een nachtje ergens anders slaapt. Hoef je niet meteen een mega fles make-up remover mee te nemen!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de make-up remover doekjes.

En dat waren dan alle kadootjes die in de Advent Calendar zaten! Heb je nou een dag gemist, hier onder staan alle dagen, dus je kunt altijd even terug kijken.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply