The Ritual Of Advent: 22 December

22 december 2016

img_5825-1
En vanaf vandaag alleen maar extra grote vakjes. Extra verwen dagen! Hebben jullie trouwens al een extra uitgebreide verwendag gedaan met de producten uit de advent kalender? Ik zelf nog niet. Ik wacht het even af tot het kerst is, en dan ga ik extra rustig aan doen en even een paar uurtjes voor mijzelf nemen.


We hebben vandaag een fles Samurai douchegel gekregen! Deze douchegel is lekker verkoelend. Eigenlijk is dit weer meer de mannen geur, maar zelf vind ik deze lijn ook wel erg lekker. Dus ook deze zullen mijn vriend en ik denk ik eerlijk gaan delen. Ook fijn dat het weer zo’n lekker grote verpakking is!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de full size verpakking van de douchegel!

Gebruik jij wel eens zogenaamde producten voor mannen voor jezelf?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply