The Ritual Of Advent: 21 December

21 december 2016

img_5824-1
En vandaag dan het laatste kleine vakje. Nu komen er nog 3 grote vakken aan. Maar ben toch ook wel benieuwd wat er vandaag in zit!


Vandaag hebben we weer een dag creme! Deze keer de Essential anti-aging dag creme. Deze is voor de al wat oudere huid en helpt de lichte lijntjes te verminderen. Maar zelf vind ik hem ook wel fijn aanvoelen, haha. Ik geloof eigenlijk niet zo in anti rimpel creme’s, maar je zult maar zien dat ’t toch echt werkt en ik straks met een mega rimpelige huid zit omdat ik het nooit gebruikt heb! Sowieso beginnen er al langzaam lijntjes te komen vanaf je 25ste jaar (heb ik ooit eens gelezen, haha), en aangezien ik nu 25 ben, mag ik er best al aan beginnen denk ik!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de full size pot van de creme!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply