The Ritual Of Advent: 2 December

2 december 2016

img_5803-1
De aankomende dagen maak ik elke dag een vakje open van de Rituals advent kalender! Super blij ben ik hier mee! Laten we kijken wat er op 2 december in zit!


Dit prachtige parfum!


In de geur Voyage en Inde. Toevallig heb ik deze laatst ook al gekregen als kadootje bij de Rituals. Niet mijn meest favoriete geur, maar toch echt een leuk kadootje!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de 10ml versie en hier de 50ml versie!

Wat vind jij van het kadootje van vandaag? :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Priscilla 4 december 2016 at 21:19

    Dit ziet er interessant uit. Ik heb nog geen ervaring met de parfums van Rituals maar Rituals kennende kan er weinig mis mee zijn. Zulke flesjes vind ik trouwens ideaal inde handtas. Ik ben benieuwd naar de rest van de producten uit de kalender.

    • Reply Monique 4 december 2016 at 22:01

      De flesjes zijn inderdaad super handig! Ik vind de parfums van Rituals over het algemeen wel een stuk pittiger (sterker) dan de rest van het assortiment. Meer lekkere geurtjes voor de avond. En ik ben ook heel benieuwd naar de rest!

    Leave a Reply