The Ritual Of Advent: 16 December

16 december 2016

img_5819-1
En het laatste kleine vakje. Ze bouwen het gewoon op denk ik. Eerst wat grote vakjes, daarna steeds kleiner en dan straks aan het einde van de kalender komen weer echt wat grote vakken. Maar we zijn al bijna aan het einde… Ik wil meer!


En we krijgen er gewoon nog een creme bij. Deze keer een 24h Hydrating Gel Cream. Een dag creme deze keer. En dit is mijn favoriet! Dit is de creme die ik eigenlijk elke keer opnieuw koop. De hele substantie van de gel creme vind ik heerlijk fris aanvoelen. En de geur…. echt super fijn! Ik zou bijna de hele pot wel in 1 keer op mijn gezicht willen smeren omdat het zo fijn op je huid aanvoelt. Én, niet heel onbelangrijk, elke keer als ik een hele droge huid heb, hoef ik maar 1 keer te smeren en mijn droge plekken zijn weg! Ook voor de gemengde huid is hij heel fijn, want de iets vettere plekken worden niet nog vetter. Ook deze creme is dus echt een aanrader!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je weer de full-size pot van de creme. Niet heel goedkoop, vergeleken met de cremes bij bijvoorbeeld de drogist. Maar je moet hem echt eens proberen! In de winkel kun je hem ook gewoon testen uitaard ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply