The Ritual Of Advent: 14 December

14 december 2016

img_5817-1
Een heel klein vakje vandaag, ik denk dat dit een van de kleinste vakjes is op de hele kalender, ik ben benieuwd!


Een Deep Recovery nacht creme! Deze creme word meer verkocht als een zogenaamde anti-aging cream voor beginnende rimpels. Maar een hele poos geleden heb ik al eens een tester gebruikt van deze, en ik vond hem toen zelf ook echt super fijn. Ook lekker voor een extra droge huid! Dit was trouwens mijn eerste creme die ik van Rituals gebruikte, sinds dien wil ik niets anders meer.

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de full-size pot van de creme. Je doet hier trouwens echt heel lang mee, want je hebt maar een mini beetje nodig. Hij smeert heel gemakkelijk uit.

Heb jij al ervaring met de dag- en nachtcremes van Rituals?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply