The Ritual Of Advent: 13 December

13 december 2016

img_5816-1
Zoveel leuke kadootjes! Ik had al een behoorlijke Rituals verzameling, maar nu met alle mini’s en extra’s kan er straks bijna niks meer bij staan! Kijk mee met wat er vandaag achter het deurtje zit.


Deze super fijne body cream van de Ayurveda collectie. Dit is echt mijn favoriete geur van alles (hoewel ik de Hammam lijn misschien wel bijna net zo lekker vind). Ik heb al vele producten en pakketten gekocht in deze geur. Ik heb dus ook nog een pot hier van staan, maar als die uiteindelijk op is, kan ik dan wel aan deze beginnen. Iniedergeval echt een aanrader als je van zoete geuren houd!

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de full size verpakking van de body cream!

Wat vind jij van deze geur?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply