The Ritual Of Advent: 1 December

1 december 2016

img_5802-1
Elk jaar brengen vele merken hun eigen december kalender. Hier zitten 24 vakjes in met achter elk deurtje een kado of iets lekkers. Nog niet eerder heb ik zo iets voor mijzelf gekocht. Maar toen ik zag dat de advent kalender van Rituals werd verkocht, kon ik het niet laten om hem te kopen.

Ik heb al best wel een grote voorraad aan Rituals producten, maar het leek mij wel leuk om op deze manier producten te leren kennen die ik nog niet eerder heb gekocht. Deze maand laat ik dus elke dag zien wat er achter het deurtje zit van die dag! Ook via Instagram stories kun je kijken wat ik achter het deurtje vond van de advent kalender.


Dit is de advent kalender!


De katten zijn ook wel erg benieuwd wat er in zal zitten!


“Everyday beauty can be found in the little things. Like meaningful moments with the people you care about. A beautiful fragrance that conjures up good memories, music that speaks to your hearts of the small gift of attention that colors your day. Being grateful for the little things soothes body and soul and allows us to live life more mindfully.

The ritual of advent calendar is a more than glorious way to help you enjoy these little moments of meaning in the run up to Christmas this year. With our collection of 24 luxury mini’s it will be a breeze to unwind and relax in anticipation of the holidays. Cherish the daily ritual of finding a moment just for you, to truly appreciate being in the present and help you feeling energised for the busy days ahead. All you need to do, is simply open the doors to more happiness and joy.”

Hier is de inhoud van deurtje 1!

Een mini mascara!


En zo ziet het borsteltje er uit.

Super leuk, dit allereerste kadootje! Ik heb nog niet eerder make-up van Rituals geprobeerd. En mijn huidige mascara was nodig aan vervanging toe. Leuk om deze eens te proberen!

Ik zet ook elke ochtend een boomerang filmpje via Instagram stories online van wat er achter het deurtje zit. Wil je mij daar volgen? Klik dan hier rechts op een foto van mijn instagram, dan kun je mij vanuit daar makkelijk volgen.

Ben jij benieuwd naar dit product?
Hier vind je de full size mascara!

Tot morgen!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vanessa 1 december 2016 at 11:10

  Mijn adventskalender is door elkaar geschud denk ik, want in het eerste deurtje zat iets anders bij mij :D

  • Reply Monique 1 december 2016 at 16:28

   Bij mij waren er helaas ook wat spulletjes op andere plekken. Ik heb hem even opengemaakt om alles weer op z’ plek te leggen (spoilers helaas!).
   Maar op de achterkant van het deurtje staat ook wat er in het vakje zit.

  Leave a Reply