0 In Personal/ Tags

Tag: You and make-up

IMG_0484-1
Deze tag vond ik op Beauty Reviews en vond hem zó leuk, ik kon het niet laten om deze in te vullen!

Welke foundation gebruik je?
De Catrice Photo Finish Liquid Foundation 18h in de kleur Sand Beige. Dit is mijn allereerste foundation, en ik gebruik hem nu nog steeds! Ik denk dat ik deze ondertussen al zo’n 2 jaar lang heb? Ik gebruik gewoon niet altijd foundation, en als ik het gebruik, dan gebruik ik het niet eens op mijn hele gezicht.
 
IMG_0486-1
En welke concealer?
Ik gebruik eigenlijk nog niet zo lang concealer. Dus ook dit is mijn eerste concealer! Ik gebruik nu de Essence Stay all day 16h concealer in de kleur Soft Beige. Hier ben ik echt super tevreden over!
 
Weet je je ondertoon?
Volgens mij heb ik een gele ondertoon? Ik heb iniedergeval geen roze ondertoon. Verder heb ik nog te weinig foundations gebruikt of geprobeerd (1 foundation dus) om te kunnen oordelen wat mijn ondertoon is. Ik had bij deze foundation gewoon meteen geluk dat hij mijn kleur was!
 
Wat vind je van nepwimpers?
Ik heb een aantal nepwimpers in mijn lade liggen. En ik heb ze een aantal keer geprobeerd. Maar ik vind het ten eerste een hele klus om deze goed vast te plakken, zonder dat het er raar uitziet. En ik vind het ook totaal niet lekker zitten. En daarnaast ben ik óók nog eens bang dat de wimper er opeens af valt. Dus meestal na een kwartier haal ik ze er weer af. Ik vind ze wel erg mooi altijd staan!
 
Wist je dat je je mascara na 3 maanden moet weggooien?
Ik weet het, maar ik houd me hier echt nooit aan. Vroeger heb ik een mascara zelfs gewoon anderhalf jaar gebruikt. Toen wist ik hier trouwens nog niks van af, en was ik ook nog niet zo met make-up bezig. Maar ook tegenwoordig doe ik het niet. Ik gebruik hem dan niet zo lang als dat ik vroeger deed. Maar ik vind het zonde om hem weg te gooien als er nog zo enorm veel product in zit! Meestal wacht ik tot hij wat is uitgedroogd en hij dus niet meer mooi aanbrengt.
 
IMG_0489-1
Welke mascara gebruik je?
Op dit moment de Volumizing mascara: Show Time van NYC. Dit is mijn tweede mascara hier van en deze vind ik heel fijn werken! Wat ik trouwens wel grappig vind. In de vorige vraag werd er gezegt dat je mascara na 3 maanden moet weggooien. Maar op deze verpakking staat 12 maanden? Ik neem aan dat deze altijd staat voor de houdbaarheid ná openen?
 
Sephora of MAC?
Geen van beiden. Want ik heb beide merken nog nooit geprobeerd!
 
Heb je een MAC-Pro kaart?
Deze heb ik dus ook niet ;)
 
IMG_0491-1
Welke ‘Make-up Tools’ gebruik je in je make-up routine?
Deze kwasten gebruik ik bijna altijd. Een smokey eye brush van Essence, maar deze vind ik eigenlijk veel te erg prikkelen. Een gewone oogschaduwkwast van Essence. Een blush kwast van Essence en een blush kwast van de Primark. De kwast van de primark gebruik ik trouwens voor mijn gezichtspoeder. Die is hier perfect voor! Toch wil ik zo snel mogelijk andere kwasten aanschaffen aangezien ik het idee heb dat ik niet alles uit deze kwasten kan halen. En ze voelen ook niet altijd fijn aan.
 
IMG_0494-1
Gebruik je een primer voor je oogleden?
Ik laat ze maar meteen allebei zien. Ik gebruik zo af en toe de My Base voor onder mijn foundation van Essence. En voor mijn ogen gebruik ik de I Love Stage oogschaduw basis van Essence. Deze is eigenlijk veel te donker, maar gelukkig gaat er toch oogschaduw overheen!
 
IMG_0497-1
Wat is je favoriete oogschaduw?
De laatste tijd gebruik ik het Earth Child palette van BeautyUK heel veel. Hij is perfect om smokey eye looks mee te maken!
 
IMG_0499-1
Gebruik je een oogpotlood of een liquid liner?
Allebei! De liquid ink waterprood eyeliner van Essence gebruik ik altijd. Dit is ondertussen alweer mijn derde verpakking en ondanks dat ik wel eens andere heb geprobeerd, vind ik deze het fijnste aanbrengen en de beste zwarte kleur hebben! En altijd als ik eyeliner draag dan doe ik ook oogpotlood op. Dit Neo Geisha limited edition oogpotlood van Catrice gebruik ik tegenwoordig altijd. Hiervoor heb ik er een gehad van Rimmel jarenlang!
 
Hoe vaak prik je met je oogpotlood in je oog?
Helemaal nooit! Vroeger is het wel eens gebeurd, maar toen was ik nog helemaal een newbie met make-up!
 
Wat vind je van losse oogschaduws?
Dit heb ik nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat ik het niets zal vinden. Ik ben tegenwoordig met mijn lenzen heel voorzichtig met poeders. Ik moet er niet aan denken om dit op mijn lenzen te krijgen. Laat staan dat ik dan een losse oogschaduw ga proberen!
 
Gebruik je minerale make-up?
Nee.
 
IMG_0501-1
Wat is je favoriete lipstick?
Deze prachtige sheer lipstick van Catrice. Deze komt uit de SpecteculART limited edition. Dit is de kleur Revel The Red. Echt rood is hij niet, hij is meer een paars roze kleur. En niet te opvallend.
 
IMG_0503-1
Wat is je favoriete blush?
Als jullie de Vintage District limited edition producten van Essence wel eens hebben gezien. Dan weten jullie vast dat deze blush een prachtige gouden laag had en een prachtig patroontje. Van beiden is niet veel meer te zien. Deze blush gebruik ik echt zó vaak! Ik had niet verwacht dat hij mij zo goed zou staan. Maar hij is heel mooi naturel bij een wat donkerdere ooglook bijvoorbeeld.
 
Koop je make-up op ebay?
Het enigste wat ik ooit qua make-up op Ebay heb gekocht is een lippenbalsem. Haha, niet echt make-up eigenlijk. Ik heb vrijwel alle lippenbalsems van Labello. En Nivea heb ik er ook een paar van. Ik kocht op Ebay de aardbeien variant van Nivea. Hij is echt super fijn!
 
Hou je van ‘Drugstore Make-up’?
Ik denk dat jullie het ondertussen wel hebben gezien. Eigenlijk heb ik alleen maar drugstore merken. Dan niet al alleen uit Nederland. Maar ook uit de UK haal ik wel eens wat. Ik vind het gewoon zonde van mijn geld om bijvoorbeeld 20 euro aan een lipstick uit te geven, al is t dan misschien meer. Ik kan net zo goed mooie lipsticks voor zo’n 5 euro kopen en dan heb ik meteen 4 kleuren!
 
Heb je er ooit aan gedacht om make-uplessen te volgen?
De laatste tijd wel. Maar ik denk niet dat ik dit ga doen aangezien ik het gewoon te druk heb. En ik heb geen idee waar ik de verdere informatie die ik dan leer zou moeten toepassen!
 
Noem een make-up misdaad die je haat.
Pfoe, dat zijn er nog wel wat. Mensen met een te oranje tan bovenop hun al te donker gekleurde huid. En dan ook nog eens een té lichte nude lipstick dragen. Weg geschoren wenkbrauwen en dan veel te dun en aparte manier weer opnieuw getekend.
 
Houd je van kleurrijke make-up (lippen, blush, oogschaduw) of naturel kleuren?
Het verschilt. Ik heb vaker wat meer naturel tinten op dan fel kleurde tinten. Toch ben ik wel wat meer aan het spelen met de gekleurde tinten. Die staan zo mooi in de zomer!
 
Welke beroemdheid heeft altijd mooie make-up?
Dit vind ik een lastige vraag. Want eigenlijk houd ik me niet zo bezig met beroemdheden. Vroeger haalde ik wel wat inspiratie bij Avril Lavigne vandaan. Dus misschien dat ik maar voor haar kies? Hoewel ze wel heel veel missers ook heeft gemaakt. Maar ik zou het anders echt niet weten zo snel!
 
Als je het huis uit kon gaan met maar een make-up product op, wat zou het zijn?
Mascara? Ik vind mezelf niet lelijk, maar het is wel altijd fijn om wat mascara op te hebben.
 
Kan je het huis uit zonder make-up?
Makkelijk. Soms dan heb ik gewoon geen zin in make-up of wil ik gewoon een rustdag houden. En als ik dan nou net dingen buiten de deur ga doen, dat maakt me echt totaal niet uit.
 
Vind je jezelf er goed uitzien zonder make-up?
Zoals ik hierboven al zei, ja. Ik ben niet enorm knap. Maar ik vind mezelf ook zeker niet lelijk!
 
Wat vind jij het beste make-upmerk?
Tja, wat wil je dat in antwoord. De meeste make-up die ik heb is van Catrice. Dus ik denk dat ik daar maar voor kies? Verder heb ik ook geen ervaring met heel veel andere merken.
 
Wat vind je van make-up?
Ik ben altijd al heel creatief geweest. Niet alleen qua hobbies, maar ook qua mezelf uiten. Ik ben altijd al even iets anders geweest dan de anderen. En dit zie je terug in mijn kledingstijl en ook bijvoorbeeld mijn make-up. Ik vind het leuk om hiermee te spelen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply