1 In Personal/ Tags

Tag: What’s in my bag

IMG_8112-1
Het leek mij wel leuk om eens te laten zien wat er in mijn tas zit! Heel erg bijzonder is het niet. Vooral wat algemene dingen wat de meeste meiden wel in hun tas hebben denk ik. Maar op deze manier kon ik mijn tas ook weer even opruimen!

IMG_8102-1
Dit is de tas die ik eigenlijk altijd bij me heb, zonder tas voelt het alsof ik van alles vergeet! Ik ben niet zo iemand die tientallen tassen heeft, ik ben gewoon niet zo’n tassengek. Ik ben ook erg lastig in het vinden van tassen, want ik vind gewoon bijna niks mooi! Deze vond ik toch wel redelijk mijn smaak en voor een mooi prijsje. Het is een tas van de Mango en kostte ongeveer 40 euro. Maar eigenlijk mag mijn budget wel iets hoger hiermee, vooral omdat ik eigenlijk nooit echt andere tassen koop! En hij moet vrij lang mee kunnen gaan, aangezien ik hem toch wel elke dag bij me heb.

IMG_8108-1
En dan wat er nou écht in zit! Het is niet zo veel, eigenlijk heb ik een veel te grote tas, haha!

– Mijn iPod, sinds afgelopen december heb ik hem! Ik wilde dit soort producten nooit hebben eigenlijk. Maar ik kan nu echt niet meer zonder!

– Rabobank reader, is altijd handig om te kijken hoeveel er nog op mijn rekening staat. Natuurlijk bestaan er ook apps, maar daar ben ik eigenlijk niet zo van.

– Portomonnee van Studio Ghibli’s “Kiki’s Delivery Service”. Ik heb hem gekocht via ebay, dus het is zeker geen echte, want die zijn echt té duur! Maar ik ben hier heel trots op!

– 8×4 Cherry Rock deodorant. Een van mijn favorieten!

– Cherry Bloom van Kruidvat parfum. Ik heb altijd een fles parfum bij me, om zo af en toe op te sprayen. Elke dag weer wat anders!

– Strawberry lippenbalsem van Nivea. Ook heb ik altijd een lippenbalsem bij me, ik het er zoveel van, ik kan 2 maanden lang wel elke dag iets anders kiezen!

– Desinfectiegel van Kruidvat. Soms wel erg handig als je in de stad bent en iets wilt eten.

– Rozen handcreme ook van Kruidvat. Hij ruikt echt super lekker! Dit gebruik ik ook meerdere keren per dag, heel verslavend!

– Een ipod kabeltje met een super schattig kabelhoudertje! Gekocht op ebay van Sanrio. Hij is heel handig, want nu hoef ik de kabel niet telkens uit de knoop te halen!

– Een klein spiegeltje vind ik toch ook wel fijn om bij me te hebben, hij is niet zo mooi, maar wel erg praktisch.

– Ook een haarelastiekje is soms wel makkelijk. Ik heb wel eens last van statisch haar, en dan is het inbinden van mn haar toch wel fijn!

– Mijn goede oude mobieltje. Een Samsung Star Querty. Ik heb geen smartphone omdat ik eigenlijk nooit bel en heel weinig sms. Ik zit toch de hele dag achter de computer thuis en op mijn werk!

– En als laatste mijn tag voor mijn werk. Anders kom ik niet op m’n werk!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Edith
    16 mei 2013 at 11:27

    Mooie tas en leuk om te zien wat er in zit!

  • Leave a Reply