0 In Personal/ Tags

Tag: TV Series tag

large
Deze tag leek mij wel heel leuk om te doen, want ik ben echt gek op series! Sowieso kijk ik elke dag in mijn pauze op het werk wel weer een episode. Maar ook thuis kijk ik altijd heel veel. Op dit moment staan er 130 series in mijn lijstje, waarvan ik er nu nog 81 van moet kijken! Ik heb dus al 108 dagen, 17 uur en 33 minuten aan episodes gekeken. Maar moet nog veel meer dan dat kijken! Elke maand komen er ook weer nieuwe series bij in mijn lijstje, ik zal nooit echt klaar zijn.


Wat was de eerste serie die je volgde?
Ik weet het niet meer precies, want ik heb ondertussen al te veel series gekeken. Maar een van de eersten die ik nog kan herrinneren is Joan Of Arcadia. Deze serie volgde ik samen met mijn moeder, en we vonden het toen echt stom dat hij werd gecanceled! Ook keken mijn moeder en ik Ghost Whisperer samen. Ook echt een leuke serie was dat!


Wat is je favoriete serie ooit?
Dit is de lastigste vraag van allemaal denk ik. Ik kijk zo ongelovelijk veel series, dat ik bijna niet kan kiezen eigenlijk. Maar de serie waar ik altijd weer enorm naar uit kijk is toch wel The Flash. Het is gewoon enorm leuk geacteerd en het verhaal blijft altijd wel interessant. Ik heb sowieso wel iets met superheroes, maar Flash blijft dan toch wel mijn favoriet omdat het niet altijd even sirieus is.


Wie is je favoriete koppel uit een tv serie?
Eigenlijk zijn er hier 2 koppels die ik wel erg leuk vind. Zoe Hart en Wade Kinsella van Hart Of Dixie. Maar ook Elena Gilbert en Damon Salvatore uit The Vampire Diaries vind ik echt leuk samen. Gewoon de combinatie van badboy en een normaal lief meisje samen vind ik leuk om naar te kijken.


Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Als ik nou geen vriend had, zou ik wel op date willen met Wade Kinsella. Hij is gewoon echt heel grappig en zijn eigen persoon. Ik vind hem een heel goed geschreven character. Hij kan heel sirieus zijn maar ook heel lollig. Ook zou je hem op het eerste gezicht zien als een rokkenjager met niet veel serieuze gevoelens in de liefde. Maar als hij je echt leuk vind dan zet hij zich wel volledig voor je in, met de nodige leuke verrassingen.


Welke serie(s) volg je op dit moment?
Op dit moment volg ik Sleepy Hollow, Outcast, Unforgettable en Vikings. Normaal volg ik er nog meer tegelijk, maar aangezien deze series niet allemaal evenveel afleveringen hebben probeer ik deze zo snel mogelijk af te kijken zodat ik weer met de volgende series kan gaan beginnen.


Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Containment, veel te vroeg afgelopen!
Eye Candy, was echt een leuke interessante serie.
Hart Of Dixie, ik was er nog lang niet klaar mee!
Over The Garden Wall, was een mini serie, maar zo mooi!


Welke serie wil je nog graag zien?
Hier ga ik maar niet echt een antwoord op geven. Ik heb namelijk een enorme lijst klaar staan met series. Ben je nou toch benieuwd naar welke series ik kijk of al heb gekeken, dan kun je hier kijken: trakt.tv


Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?
Heel soms kijk ik een of een paar afleveringen opnieuw als ik een serie te lang niet heb gekeken. Bijvoorbeeld als een nieuwe seizoen begint en ik niet veel meer weet van het vorige seizoen. Maar verder kijk ik eigenlijk nooit iets opnieuw. Ik heb gewoon te veel series die ik volg om iets opnieuw te kijken.


Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Helix, leek mij super leuke serie, maar door het slechte acteerwerk en CGI kan ik maar niet verder kijken. Net als Black Sails, ik hoorde dat het een enorm goede serie is. Maar ook daar kan ik maar niet inkomen. Ik houd ook gewoon niet zo van piratendingen, dat helpt denk ik ook wel. Het is eigenlijk niets voor mij om een serie niet af te kijken. Ik moet voor mijn gevoel verder blijven kijken, anders blijf ik onrustig daarmee zitten of zo, haha.


Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Eigenlijk zou ik met niemand echt willen ruilen. Ze hebben allemaal weer hun eigen problemen, en dan houd ik toch liever mijn eigen problemen, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply