0 In Personal/ Tags

Tag: The Beautyblogger tag

13-128--415
 
Is je natuurlijke haar stijl of gekruld?
Mijn natuurlijke haar is gekruld. Vroeger is het ook eens stijl geweest. En nu ik er elke dag met een stijltang doorheen ga, merk ik wel dat mijn haar meer golvend is dan echt krullend.

Wat is je natuurlijke haarkleur?
Een bruinachtige kleur. Ik vind het zelf niet heel mooi. Maar ik laat mijn geverfde haarkleur nu wel uitgroeien aangezien ik het te vaak heb geverfd, en ik vind mijn echte kleur op dit moment niet zo storend.
 
Verf je je haar zelf of ga je naar een kapsalon?
Dit verschild. Als ik echt iets totaal anders wil, of het gewoon goed gedaan wil hebben dan laat ik het bij de kapper doen. Maar ik heb het ook vaak genoeg zelf gedaan. Ik verf mijn haar nu bijna 11 jaar lang, en verander vaak van haarkleur. Om dat elke keer bij de kapper te doen word mij een beetje te duur.
 
Hoe vaak was je je haar?
Om de dag, vaak kan het de tweede dag nog net aan. Dan gebruik ik vaak wat droogshampoo voor mijn pony, aangezien die wel snel vet word. Maar mijn haar is vrij lastig te stylen, dus dan was ik het liever niet elke dag.
 
Draag je steeds dezelfde stijl kledij of verander je elke dag?
Nouja, ik draag mijn kleding vaak twee dagen. Ligt aan het weer en of het nog fris ruikt. Maar ik draag wel veel verschillende stijlen. Soms iets schattigs, en soms wat stoerder.
 
IMG_7184-1-1
 
Doe je zelf je manicure en pedicure of ga je naar een salon?
Ik ben om eerlijk te zijn nog nooit naar zo’n salon geweest. Ik ben nog niet zo lang bezig met beauty en heb het al deze tijd gewoon zelf gedaan. Ik vind het vaak ook behoorlijk duur!
 
Hoe vaak verander je de kleur op je nagels?
Ligt eraan, zo wie zo 1 keer in de week. Soms vaker als ik daar zin in heb.
 
Lak je je teennagels enkel in de zomer, of ook in de winter?
Alle jaargetijden. Vooral omdat ik het leuk vind. Nu heb ik al een tijdje niet gelakt aangezien ik met een kuur bezig ben van zo’n 10 maanden. Maar daarna ga ik weer lekker aan de slag!
 
Hoelang duurt het voor je je make-up op hebt?
Ongeveer 5 minuten op een normale dag. Als ik wat meer op wil doen, dan zo’n 10 minuten. En als ik echt helemaal los ga ongeveer 15 tot maximaal 20 minuten. Ik heb gewoon niet veel tijd nodig, haha.
 
Doe je eerst je ogen of eerst je gezicht?
Eerst mijn gezicht, dit vind ik handiger werken. Maar soms heb ik mijn ogen gedaan en dan wil ik toch nog iets met mijn gezicht doen, dan doe ik dat andersom.
 
IMG_6782-1
 
“Verzamel” je make-up of koop je enkel wat je nodig hebt?
Ik ben denk ik wel echt een verzamelaar geworden. Vroeger kocht ik echt wat ik nodig had. Ik had van alles 1 product, zelfs van nagellak! Tegenwoordig heb ik eigenlijk meer dan ik ooit zou kunnen opmaken, vooral met de lippenbalsems en nagellak. Maar ik houd gewoon van een ruime keuze!
 
Draag je vaak valse wimpers?
Nee, ik heb wel drie paar. En heb er één keer een half uur mee gelopen. Daarna heb ik ze meteen weer eraf gehaald. Ik vind het erg mooi staan, maar het zit zo verschikkelijk ongemakkelijk. Ook ben ik bang dat de wimpers er na een tijd voor de helft afliggen. Dan liever mijn eigen wimpers!
 
Heb je elke dag een fullface?
Nee, eigenlijk bijna nooit. Ik ben erg lui en wil liever wat langer in bed liggen dan dat ik me uitgebreid opmaak. Als ik in het weekend thuis ben dan wil ik er nog wel eens aandacht aan besteden.
 
Zou je je huis verlaten zonder make-up?
Hier heb ik echt totaal geen problemen mee. Ik vind mezelf niet altijd mooi zonder make-up, maar het maakt me niet uit of andere mensen dit zien. Ik vind het soms ook wel fijn om niets te dragen, even een rust dagje!
 
Hoeveel echt dure producten (high-end) bezit je?
Pfoe, qua make-up eigenlijk helemaal niets? Ik heb wel een paar wat duurdere parfums voor mijn doen. Ik denk dat mijn duurste parfum ongeveer 50 euro is. Ik vind het zonde om een groot geld bedrag uit te geven aan iets wat ik uiteindelijk misschien maar een paar keer gebruik. Dan koop ik liever van dat bedrag een paar artikelen die ik wel vaker gebruik!
 
Hoe vaak was je je kwasten?
Om eerlijk te zijn heb ik ze nog maar 1 keer gewassen. Maar, ik heb ook pas laatst voor het eerst echt kwasten gekocht. Toch was ik ze niet elke week. 1 keer in de maand denk ik eerder. Zo slecht!
 
IMG_9382-1
 
Plan je de avond vooraf wat je de volgende dag zal aandoen, of kies je dat op het moment dat je jezelf aankleed?
Soms plan ik dat wel uit, vooral voor feestjes etc. Maar verder kijk ik eigenlijk gewoon op de dag zelf wat ik aantrek. Ik heb elke keer weer zin in iets anders!
 
Hoe vaak wissel je je handtas?
Nooit? Ik heb een paar tassen, maar ik gebruik er eigenlijk maar één. Ik ben gewoon niet zo gek van tassen. Als deze straks stuk is dan koop ik pas weer een nieuwe.
 
Hoe laat sta je op en ga je slapen?
Ik ga meestal slapen rond 12 uur. Soms rond 11 uur, dan ben ik gewoon echt heel moe. En mijn wekker gaat altijd om 6 uur s’ochtends en ik ga er altijd pas rond 7 uur uit. Ik snooze altijd nog een uur, haha!
 
Ben je links -of rechtshandig?
Rechtshandig!
 
Hoe groot ben je?
1.78 meter. Ik ben dan nog de kleinste van de familie!
 
Spreek je andere talen?
Ik spreek eigenlijk naast nederlands alleen engels. Niet vloeiend, maar ik kan mezelf wel goed redden overal. Wel word ik altijd nerveus als ik engels moet praten. En haal ik altijd alle woorden door elkaar, ga ze combineren en struikel ik over mijn tong omdat ik te snel wil praten.
 
4
 
Hoeveel huisdieren heb je?
Ik heb 1 kat, Max. Ook een konijntje genaamd Evie. En we hebben ook nog 2 goudvissen.
 
Lees je alle reacties op je blogartikels?
Ja! Altijd! Maar dat kan ook nog makkelijk aangezien het er echt nog niet veel zijn. Ik zie altijd wel dat meerdere mensen mijn artikelen lezen, maar vind het soms wel jammer dat ik weinig reacties krijg van iedereen!
 
Hoe bekwam je deze blognaam?
Tja, mijn naam. Die heb ik niet verzonnen. Maar vroeger heb ik zó enorm veel nicknames gehad. Dat ik er een beetje klaar mee was en ik gewoon iets wilde wat altijd kan. Wat professioneler voelt dit zo.
 
Welke camera gebruik je voor de foto’s op je blog?
Ik heb een Canon 450D en gebruik op dit moment veel mijn kitlens van 18-55mm. Ook heb ik nog 2 andere lenzen maar deze werken de laatste tijd niet zo mee met wat ik wil. Wel wil ik binnenkort een nieuwe lens erbij kopen en sparen voor een nieuwe body, de Canon 70D die net nieuw is vind ik echt geweldig!
 
Hoe vaak maak je je huis schoon?
Niet heel vaak. Opruimen kan ik als de beste, maar schoonmaken vind ik gewoon een rotklus. Vooral omdat al mijn meubels zwart zijn, daar zit binnen een dag weer een mooie laag stof op. Zo een keer in de paar maanden? Stofzuigen doe ik wel iets vaker dan echt alles grondig schoonmaken. En soms een droog doekje over mijn meubels heen.
 
63
 
Wat is je favoriete kleur?
Rood! Het liefste draag ik alles in het rood, woon ik in een huis dat helemaal rood is, eet en drink ik alles wat rood is! Nouja, dat laatste dan nog net niet. Maar rood vind ik dus het mooiste.
 
Wat is je favoriete beauty/fashion magazine?
Ik lees eigenlijk nooit dat soort magazines. Ik vind ze gewoon niet intressant genoeg, en vaak ook vol vervelende reclame. Daar wil ik geen geld aan uitgeven! Het enige tijdschrift wat ik echt altijd lees is het fotografie magazine Zoom.
 
Vloek je?
Best wel vaak ja, soms heel grof. Maar ik heb ook een vloekwoord wat wel overal kan, “sjippies”.
 
Wat ga je nog doen vandaag?
Ik ga nog douchen en Animal Crossing spelen! Ik ben helemaal verslaafd aan dit 3DS spel. Ik speel het elke dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply