0 In Personal/ Persoonlijk

Tag: Something about food

tag-something-about-food
Een foodblog kan natuurlijk niet zonder een food tag! Ik kwam deze tag een tijdje geleden tegen en ik vond de vragen wel leuk om eens te beantwoorden. En laat ook zeker achter wat jouw antwoorden op deze vragen zijn!

Als je iedere dag nog maar een soort gerecht als avondeten zou mogen eten, wat zou dat dan zijn?

Sushi! En dan maakt het mij niet uit welk soort sushi. Maar voor sushi kun je mij echt wakker maken, dus zou ik ook zeker elke dag willen eten! Echt goed voor de lijn is het niet, maar ach, haha.

Welk drankje bestel jij altijd in een restaurant?

Appelsap als ik iets drink zonder alcohol en anders een zoete witte wijn.

Wat was vroeger je lievelingseten?

Blijkbaar waren dat mosselen. Maar tegenwoordig kan ik niet eens tegen alleen al de geur van mosselen. Oh, en spinazie! Dat vind ik dan nog wel erg lekker.

Wat is het laatste dat je hebt gegeten of hebt gedronken?

Ik at vanochtend worteltaart pancakes,waar binnenkort het recept van op mijn blog komt! En ik drink thee van verse gember, anijs en kruidnagel.

Als jij mag kiezen waar je uiteten wil, waar ga je dan naartoe?

Normaal ga ik altijd naar een japans restaurant. Maar ik ben tegenwoordig eigenlijk meer nieuwsgierig naar ander soort restaurants. Ik wil vanaf nu niet meer 2x bij hetzelfde restaurant eten!

Wat lust je écht niet?

Uiteraard, mosselen. Maar ook maak je mij echt niet blij met hollandse pot als stamppot, boerenkool, zuurkool en andijvie. En ik eet geen vlees meer, maar voorheen at ik ook echt geen karbonade, biefstuk, speklapjes… eigenlijk al het vlees op kip na.

Om welk gerecht sta jij bekend?

Pfoe, dat weet ik eigenlijk niet! Sinds ik op mijzelf woon, heb ik misschien maar een enkele keer een gerecht twee keer gemaakt. Meestal eet ik elke avond wat anders, telkens wat nieuws om te proberen!

Chips of chocolade?

Dan denk ik toch chips. Ik vind niet veel soorten chips lekker maar chocolade vind ik altijd wel lekker. Maar ik word chocolade altijd sneller zat dan chips. Dus ik ben team chips!

Wat eet jij het liefst in de bioscoop?

Blokjes kaas, haha. Ik koop die altijd gewoon in de supermarkt en neem ze mee de bioscoop in. Chips kraakt te veel, popcorn gaat tussen je tanden zitten en al het zoete daar heb ik nooit trek in.

Wat lustte je vroeger nooit, maar nu wel? En hoe komt dat?

Geen idee eigenlijk! Ik ben volgens mij altijd wel een makkelijke eten geweest. Ik luste bijna alles. Maar de dingen die ik vroeger niet lekker vond, vind ik nu nog steeds niet lekker.

Vis of vlees?

Vis uiteraard. Ik heb er wel eens over nagedacht om naast vlees, ook vis helemaal niet meer te eten. Maar ik houd gewoon te veel van vis daarvoor! Uiteindelijk wil ik wel zonder vis leven, maar voor nu kan ik dat nog niet.

Welke dingen zou je nog willen ‘leren’ eten of drinken?

Door mijn vriend ben ik rode wijn gaan leren drinken. Qua eten, zou ik wel eens oesters willen proeven, wat mij niet lekker lijkt. Maar ik moet het ooit eens proberen!

Wat eet jij het liefst als ontbijt?

Ik heb niet echt een favoriet ontbijt. Ik eet normaal altijd soja yoghurt met cruesli met fruit als ik naar mijn werk ga. In het weekend bak ik graag een eitje of maak ik pancakes. Het is net waar ik zin in heb!

Als je moest kiezen: alleen nog maar voorgerechten of hoofdgerechten eten?

Voorgerechten! Ik ben niet echt een grote eter, dus meestal zit ik na een voorgerecht al vol, haha. Maar ook vind ik de voorgerechten vaak net iets lekkerder dan de hoofdgerechten. Net zoiets als dat sommige mensen de toetjes het lekkerst vinden van de hele maaltijd.

Je staat voor het snoepschap in de supermarkt. Welk snoepje kies je uit?

Geen, ik houd namelijk totaal niet van snoepjes. Ik ben meer van de koekjes of chips. Maar zelfs dat eet ik vrij weinig. Goed voor de lijn zo!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply