0 In Personal/ Tags

Tag: My life in 20 questions

red
Er zijn zoveel leuke tags die ik nog wil doen! Deze stond al een tijdje op mijn to do list, dus daar werd het wel eens tijd voor. 20 random vragen over mij!

Wat is je lievelingskleur?
Rood! Al jaren eigenlijk. Vroeger vond ik blauw en geel erg mooi, en mijn hele slaapkamer was dan ook in die kleuren. Rood vind ik naast een mooie kleur, ook een heel flatterende kleur bij mij qua kleding en zo.

Wat is je favoriete nummer?
Nummer 7. Ik weet niet precies waarom, maar altijd als ik een nummer moet kiezen dan kies ik daar voor.

Wat is jouw droom carrière?
Mijn eigen webshop runnen en als ZZP’er werken in de grafische branche. Dus het maken van oa. drukwerk en websites.

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Ergens in de omgeving Alkmaar. Ik woon al jaren hier in de buurt en ik ben hier heel happy! Maar ik ken verder geen andere steden, dus misschien woon ik later wel heel ergens anders.

plane

Wat is je favoriete manier om te reizen
Tegenwoordig met mijn eigen auto! Maar ik vind vliegreizen ook altijd erg spannend en leuk!

Wat doe je in je vrije tijd?

Heel veel knutselen, fotograferen, schrijven. Eigenlijk vanalles wat ik mij op komt. Ook help ik op dit moment mijn vriend veel met het waarmaken van zijn droom, het opnemen van zijn eigen film. Ook kijk ik zelf veel films en series.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels
Ik heb eigenlijk niet echt favoriete kledingwinkels. Ik haal mijn kleding altijd overal en nergens vandaan. Maar ik kom wel vaak bij de H&M Divided, Primark en ik kom graag in de Schotse kledingwinkel George.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Naar concerten gaan is altijd leuk. Maar mijn favoriete concerten tot nu toe zijn toch nog wel die van Owl City. Vooral omdat dit gewoon mijn favoriete artiest is en er een speciale herrinnering aan hangt.

tea

Wat is je favoriete thee smaak?
Japanse groene thee! In allerlei soorten. Matcha, Genmaicha, Gyokuro, noem maar op. Love it! Daarnaast ben ik heel erg van de kruidige en bloemige smaken. Zoals lavendel, kamille of kaneel.

Verzamel je iets?
Ik verzamel alles wat te maken heeft met Studio Ghibli, dit is mijn favoriete filmstudio. Ook spaar ik cd’s en singles van Owl City en Adam Young zijn sideprojects.

Je slaapt niet zonder…
Mijn deken. Sommigen slapen het liefst in de zomer onder alleen een hoes, zonder het dekbed zelf. Ik kan daar echt niet tegen, ik wil altijd mijn heerlijk zachte dekbed over mij heen!

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou met mijn familie en mijn vriend heerlijk op vakantie gaan naar een ver land, zoals Australie of Japan. Ik wil namelijk niet alleen op vakantie. Verder zou ik denk ik mijn eigen bedrijf opzetten en een leuk appartementje kopen. De rest zet ik opzij voor andere tijden.

Wat is je favoriete make-up merk?
Ik heb niet echt een favoriet, maar ik heb wel veel van Catrice, Esscence en Sleek.

summer

Wat is je favoriete seizoen?
Zomer! Lekker warm en soms van die prachtige onweersbuien. En als het regent dan is die geur extra lekker.

Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht. Ik wil altijd overal de deuren dicht hebben. Net als dat ik altijd overal het licht aan wil hebben.

Wat eet je het liefst?
Lastig. Ik ben namelijk gek op japanse gerechten, maar ook dol op italiaans. Maar als ik iets moest kiezen wat ik elke dag zou moeten eten, dan zou ik toch voor sushi gaan. Niet de gezondste optie, maar daar krijg ik echt nooit genoeg van!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen omdat ik het niet naar mijn zin had op mijn werk en ik daar voor mijn gevoel niet mijn creativiteit kwijt kon. Ook wilde ik gewoon ergens al mijn recepten plaatsen zodat ik ze altijd bij de hand heb.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee. Ik wil wel graag een abbonement op Zoom, maar ik wacht al jaren tot er een gift bij zit wat ik goed kan gebruiken. Een mooi stevig statief bijvoorbeeld. Voor nu koop ik het nog gewoon elke maand in de winkel.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Toen was ik volgens mij gewoon aan t slapen. Maar het kan ook zijn dat ik toen nog eventjes mijn social media langs ging toen ik in bed lag.

large

Wat is je favoriete parfum?
Mijn favoriet heb ik helaas nog nooit in bezit gehad. Want ik vind hem echt te duur. Het is La Vie est Belle van Lancôme. Elke keer als ik hem ruik dan ben ik weer helemaal weg ervan. Ik herken hem ook uit duizenden. Als iemand die langsloopt hem draagt bijvoorbeeld, ik ruik het meteen. Killer Queen van Katy Perry is ook een van mijn favorieten. Ergens doet deze mij ook wel denk aan die van Lancôme.

foto’s van weheartit.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply