4 In Personal/ Tags

Tag: Me Time

large
Ik zag deze tag al voorbij komen bij Essiebutton en Veracamilla, en besloot hem ook maar te doen! Het is ook al echt een hele lange tijd geleden dat ik een tag heb gedaan.

Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Dit is eigenlijk altijd verschillend. Je hebt gisteren al kunnen lezen dat ik heel veel series volg, en eigenlijk is die tijd altijd een beetje me-time. Dus ik kijk voornamelijk mijn vaste series. Maar ik kijk ook enorm veel films, maar dat ligt er ook maar net aan waar ik zin in heb. Qua boeken lees ik ook vrij veel, maar ik ben vooral gek op trilogieën. Zoals The Hunger Games, The Maze Runner of Divergent. Als er maar veel fantasie of spanning in zit!

Wat draag je tijdens me-time? #nobra
Of een joggingbroek met een warme trui, of ik draag mijn pyjama. Ook meestal met van die fluffy sokken en soms nog met een badjas eroverheen aan. Want ja, ik ben gewoon een enorme kou kleum, zelfs in de zomer.

large1

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
Het liefst draag ik geen make-up. En qua douchespullen en verzorging gebruik ik het liefst de Ayurveda lijn van Rituals. Ik vind Rituals best wel duur, dus ik gebruik het alleen als ik er echt zin in heb, of echt de tijd neem om te douchen en scrubben en zo.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Op dit moment draag ik helemaal geen nagellak. En ik draag sowieso de laatste tijd bijna geen nagellak meer. Mijn nagellak verslaving is een beetje over eigenlijk. Maar als ik iets draag, is het de laatste tijd iets van Essie. Catrice vind ik ook nog steeds fijn.

large

Wat drink je en eet je tijdens me time?
Meestal drink ik liters aan thee. Vroeger dronk ik thee altijd met twee suikerklontjes of heel veel honing. Tegenwoordig ben ik wat bewuster bezig qua snoepen en suiker en drink ik mijn thee altijd zonder iets erin. En qua eten ben ik op sommige momenten heel makkelijk. Ik ben gek op koekjes, kaas, chips of chocolade. Dus meestal zoiets. Maar tegenwoordig eet ik wel veel minder in één keer dan dat ik voorheen at.

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Ik ben eigenlijk niet meer zo van de geurkaarsen, want meestal vind ik ze heel erg tegenvallen. Wel brand ik veel soy scents. Ik heb ze van Thessa en van Yankee Candle. Die van Thessa vind ik vooral altijd lekker zoet en die van Yankee Candle variëren altijd heel erg. Mijn favoriet op dit moment is Vanilla Chai van Yankee Candle.

large1

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Nee, eigenlijk niet. Meestal zit ik op mijn kamer op of in bed films of series te kijken. Of ik speel The Sims 4, bind notitieboekjes voor mijn webshop. Of ik ben aan het lezen. Ik ga wel eens shoppen, maar het voelt niet echt als me-time, want ik vind het niet echt rustgevend.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Ik ben nog nooit alleen naar de film geweest, maar nu ik geen vriend meer heb, ben ik wel van plan om alleen te gaan. Ik heb namelijk niet echt vrienden die ook graag naar de bioscoop gaan, en ik zie het liefst elke film in de bioscoop. Dus to be continued!

large

Favoriete webshop?
Hmm, die is lastig, aangezien ik de laatste tijd toch minder dingen bestel. *kuch* Eigenlijk bestel ik altijd het meeste via Ebay of Bol.com. Een enkele keer iets bij een andere shop. Wel heb ik een hele lijst met webshops waar ik regelmatig op kijk. Meestal kijk ik pas ergens als ik iets specifieks nodig heb eigenlijk.

Heb je nog iets toe te voegen?
Op dit moment heb ik ook me-time! Ik heb al tijden niet meer écht geblogd. En vandaag heb ik al 5 posts geschreven voor de aankomende week, heel fijn! Ik ga zo direct nog even The Sims 4 spelen, aangezien dat toch ook al een paar weken geleden was. En ook nog een boekje in elkaar knutselen voor iets heel leuks! Vanavond gaan we heerlijk kaas fonduen en dat vind ik toch ook wel echt een beetje me-time, ookal is dat samen met mijn ouders en een van mijn broertjes. Het is altijd zo cozy!

~foto’s van weheartit.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marjolein
  9 november 2014 at 11:06

  Leuke tag! Me time is heerlijk haha, en mijn plan voor vandaag ;).

  • Reply
   Monique
   9 november 2014 at 13:42

   Goed zo, lekker niks doen en zo, haha!

 • Reply
  Citlali
  9 november 2014 at 11:53

  De meerderheid klinkt erg bekend hihi ^^ Erg leuk om te lezen!

  • Reply
   Monique
   9 november 2014 at 13:41

   Dank je! ^^

  Leave a Reply