2 In Personal/ Tags

Tag: Lentekriebels

16
Het is eindelijk weer zonnig! Eigenlijk hebben we er niet echt afscheid van hoeven nemen met de afgelopen winter. Maar dat maakt niet uit! Het is eindelijk weer wat warmer. En daar word ik nou vrolijk van. Ik ben totaal geen winter persoon, ik hou wel van de warme zon op mijn huid, heerlijke waterijsjes en barbequen.

Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Zon! Ik ben tegenwoordig eigenlijk te veel bezig achter de computer, waardoor ik vaak alleen maar binnen zit. Maar gisteren zat ik heerlijk een uurtje in de zon. En eigenlijk vond ik dat toch ook wel weer erg fijn. Even lekker die heerlijk warme zon op je blote armen. Eindelijk hoef je niet meer helemaal bedekt naar buiten!
 
Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Een geur van vers gemaait gras zonder dat ik er een kriebelneus van krijg met een vleugje fris gewassen was. En ergens ver de geur van narcissen.
 
Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Ik heb niet echt een favoriet, maar ik vind pastelkleuren en felle kleuren altijd wel erg leuk. Dus echt knalroze of knalblauw. Lekker gek doen!
 
IMG_8905-1
 
Wat is je favoriete lente bloem?
Bloesem! Ik vind het altijd weer prachtig om dit in alle straten te zien en bij een zuchtje wind wat roze blaadjes uit de bomen te zien vliegen.
 
Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Ik heb niet zo heel veel met fashion. Ik let er nooit zo veel op, want ik draag liever wat ik zelf mooi vind. Zo koop ik soms maanden lang niks omdat het niet mijn stijl is. Deze lente is het gelukkig wel helemaal mijn stijl, want alles is schattig met prachtige bloemenprints. Helemaal mijn ding! Qua make-up ben ik niet echt op de hoogte van trends.
 
Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Een heerlijk lenteparfum vind ik Escada – Cherry In The Air. Ik ben sowieso gek van kersen in de lente (en zomer). In mijn geurenbrander heb ik nu een soyscent van Yankee Candle in de geur Soft Cotton. Heerlijke frisse geur.
 
IMG_7775-11
 
Houd jij een lente schoonmaak?
Die heb ik toevallig gisteren gedaan! Het werd wel weer eens tijd om de meubels in mijn kamer om te gooien. Ik slaap aan de schaduwkant van het huis, dus mijn kamer is altijd vrij donker. Mijn bureau stond altijd aan de donkere kant van mijn kamer, maar daardoor had ik vooral de laatste tijd geen zin meer om aan mijn bureau te zitten. Ik wilde lekker naar buiten kunnen kijken! Dus heb ik alles helemaal omgegooit en natuurlijk alles meteen heerlijk schoongemaakt. Heerlijk vind ik dat!
 
Wat is je favoriete lente accessoire?
Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n fan van accessoires. Ik ben helaas allergies geworden voor oorbellen van verschillende materialen. Horloge’s of armbanden vind ik niet zo fijn dragen. Ringen kan ik helaas ook vaak niet tegen. Dus het enige wat ik altijd draag is een kettinkje wat ik van mijn ouders heb gekregen. Dat is ook mijn favoriete accessoire in de andere seizoenen.
 
Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Eigenlijk heb ik niet echt plannen. Met pasen gaan we heerlijk ontbijten met zijn allen hier thuis. Maar ik ga ook vast wel heerlijk een rondje lopen. Verder ga ik binnenkort naar het Cherry Blossom Festival in het Amsterdamse Bos. Lijkt mij super leuk!
 
58
 
Omschrijf je favoriete lente outfit?
Ik heb eigenlijk nooit echt een favoriete outfit. Meestal draag ik nieuwe kledingstukken veel achter elkaar, dus zijn dat tijdelijk mijn favoriete outfits. Mijn outfit bestaat eigenlijk altijd uit een legging, sneakers, een rokje, een topje en een vest.
 
Waar krijg jij lentekriebels van?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Daniëlle
  6 april 2014 at 19:56

  Leuk, Ik heb deze tag ook gedaan. Ik heb ook altijd “tijdelijke” favoriete outfits. Nieuwe kleding is zo leuk om te dragen :)

  • Reply
   Monique
   7 april 2014 at 11:12

   Inderdaad haha!

  Leave a Reply