0 In Personal/ Tags

Tag: It’s weekend

867f14b4c87e11e396e80002c954d922_8
Zo, eindelijk weer een blogpost! Na twee weken lang bijna geen artikelen online heb ik eindelijk weer tijd en zo om dingen te posten. Ik kreeg eerst last van malware op mijn website en daarna op mijn computer. Heel handig. Daarna moest ik mijn hele computer opnieuw installeren. En dat duurde ook wel een paar dagen. In die tijd heb ik ook gewoon geen enkel artikel kunnen voorbereiden helaas! Maar alles is weer opgelost en ik geniet van mijn weekend. Daarom werd het wel tijd voor de Weekend tag!

2c24512a560d11e3a27f12af4f1aab7d_8

Heb je op zaterdag en zondag weekend of ben je op andere dagen vrij?
Ik heb altijd op zaterdag en zondag lekker vrij. Alle tijd om te doen wat ik wil! Vroeger werkte ik altijd op zaterdag, maar ik probeer dit nu eigenlijk altijd te vermijden. Ik zit niet meer op school, en werk 5 dagen in de week. Maar ik probeer ook mijn eigen projecten zo veel mogelijk doordeweeks te doen.

Hoe laat sta je op in het weekend?
Meestal rond een uur of 10. Dan word ik ook altijd automatisch wakker. Als mijn vriend er is dan gaan we eerst nog even films of series kijken in bed voordat we eruit gaan.

Hoe ontbijt je in het weekend?
Iets uitgebreider dan normaal. Ik heb dan lekker de tijd om havermoutpap te maken bijvoorbeeld. En ook lekker de tijd om rustig te kunnen eten. Zondag’s eet ik altijd een gebakken ei. Het liefst met kaas en spek!

914326_748440181866738_1314138260_n

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Ik doe vooral waar ik zin in heb. Zaterdags kijk ik altijd alle series van de hele week en wat films. Ik ga wandelen, wat lekkers bakken, shoppen. Gewoon lekker niks! Op zondag gaat mijn vriend vaak oefenen met zijn band en ga ik naar huis om bijvoorbeeld aan mijn blog te werken.

Wat doe je het liefst in het weekend?
Eigenlijk wat ik hiervoor heb geschreven. Gewoon lekker waar ik zin in heb! Ik maak wel eens een planning met wat ik wil doen. Maar als ik ergens later toch geen zin in heb, dan doe ik het gewoon niet.

Wanneer plan je je activiteiten voor het weekend?
Meestal een week van tevoren, soms iets langer. Ik heb best veel familie, en we vieren het altijd allemaal in het weekend, dus soms is er twee weekenden achter elkaar een verjaardag. Maar verder denk ik in de loop van de week wat ik wil gaan doen.

10175266_1481116205435056_3064614_nBen je ook bezig met je studie/werk in het weekend?
Op dit moment niet. Aankomende dinsdag is mijn laatste dag op mijn werk, en ga ik verder met het opzetten van mijn eigen bedrijfje. Ik ben er al langer mee bezig, maar dan heb ik er echt alle tijd voor. Dus dat zal ik dan ook in het weekend doen, gewoon omdat ik het leuk vind! Ik ben op dit moment niet bezig met studeren.

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Ligt er aan maar meestal rond half 12. Ik ben niet zo’n avond persoon en lig liever wat eerder in bed zodat ik ook eerder uit bed kan. Heb ik tenminste wat aan mijn dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply