0 In Personal/ Tags

Tag: How much is my face worth

IMG_7683-1
Ik heb al vele blogposts van anderen gezien met deze tag, en wat schrok ik van het bedrag wat hier uit kwam! Met deze tag kijk je naar welke make-up en gezichtsverzorging jij dagelijks gebruikt en hoeveel dit bij elkaar kost. Dus, hoeveel is jouw gezicht waard? Ik was wel benieuwd naar wat hier bij mij uit kwam. Hoewel ik niet heel veel verwacht, want ik koop altijd budgetmerken.
 

IMG_7679-1
Zie hier wat ik allemaal gebruik! Het is niet veel, en eigenlijk gebruik ik lang niet alles hier van elke dag. Dit is eigenlijk mijn make-up en verzorging op een dag dat ik helemaal los ga, dus eigenlijk nog vrij casual. (Vergeleken met sommige andere bloggers!)
 
IMG_7692-1
De gezichtsverzorging die ik gebruik. De gezichtsdoekjes en foam gebruik ik niet altijd. Eigenlijk ben ik vrij lui met het reinigen van m’n gezicht, wat eigenlijk heel slecht is! Maar als ik het wel doe, dan gebruik ik eerst de doekjes, en daarna nog de foam om echt alles weg te halen. Wat ik wel dagelijks gebruik is deze creme. Ik kan écht niet zonder creme, als ik dit niet op doe, dan zie je van ver al hoe droog m’n gezicht is, vooral in de winter!
 
IMG_7695-1
Foundation doe ik ook eigenlijk lang niet altijd op. De foundation van Catrice heb ik bijvoorbeeld al zo’n 2 en een half jaar. Dit is mijn allereerste foundation ooit en hij is nog niet op. Ik ben er zoiezo nooit echt heel fan van geweest, maar zo af en toe doe ik het wel eens op. De concealer is ook mijn allereerste, en ik ben er gek op! Opzich heb ik niet echt donkere kringen onder m’n ogen, maar soms is het wel fijn voor een frisse blik. De make-up base is iets wat ik zo af en toe gebruik, meer om de foundation op z’n plek te houden als het warm is, maar anders laat ik deze achterwege.
 
IMG_7696-1
Ik heb hier mijn favoriete blush op dit moment gepakt, een van de limited editions van Essence. Ik vond hem eerst niet zo bijzonder, maar is hij perfect voor een mooi kleurtje wat niet te overdreven is. En een oogschaduwpalletje van Catrice wat ik veel gebruik. Dit is volgens mij ook mijn eerste echte oogschaduwpalletje wat ik zelf heb gekocht, dat is nog niet eens echt zo lang geleden. Ik vind hem echt super! En een lipstick van Catrice, deze vind ik heel fijn en heel natural, ook een die ik graag draag!
 
IMG_7701-1
Mascara draag ik eigenlijk altijd, op uitzondering van het weekend soms. Ik heb al vele mascara’s gehad, en deze van NYC blijf toch wel een van de beste. Deze eyeliner van Essence heb ik al voor de tweede keer gekocht, deze werkt echt het allerbeste! En een wenkbrauwpotlood, deze gebruik ik niet altijd, maar zo af en toe vind ik t wel leuk om ze wat donkerder te tekenen aangezien ik een paar wat kalere plekjes heb, wat ik er soms een beetje gek uit vind zien.
 
Dit was alles wat ik gebruik, ik heb natuurlijk nog wel wat andere make-up en gezichtsverzorging. Maar dit zijn de dingen die ik vaak toch het eerste pak. Benieuwd hoeveel mijn gezicht waard is? Ik wel!
 
Nivea Aqua effect reinigingsmouse: €6,45
Superdrug Facial cleaning wipes: €1,15
Biodermal Dagcreme (zeer) droge huid: €15,95
Catrice Photo finish foundation: €5,99
Essence My base: €3,79
Essence Stay all day concealer: €1,99
Catrice Absolute eye color Twinkle in the eye: €4,49
Essence Vintage District blush: €3,39
Catrice Ultimate lip glow: €4,99
NCY Show Time mascara: €2,99
Essence Liquid ink eyeliner: €2,59
Catrice Neo Geisha Kohl Kajal: €2,79
Catrice eyebrow pencil: €2,59
—————————————————————
Totaal: €59,15
 
Bijna 60 euro! Wow! Het is toch iets meer dan dat ik eigenlijk dacht, maar zeker niet zoveel als dat ik bij sommige anderen voorbij heb zien komen, 300 euro, 400 euro. Dan val ik zeker wel mee! Ik vraag me eigenlijk stiekem wel af nu hoeveel al mijn cosmetica en verzorging bij elkaar is, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply