Tag: Bucket list

29 mei 2013

621d36e84d1c11e287a122000a9f13ec_7
Zo af en toe kijk ik eens verder op instagram, en kom je wel eens leuke plaatjes tegen. Zo ook kwam ik een aantal van deze tegen, en kreeg meteen het idee om hier een bucket list post van te maken! Toen kwam ik er ook nog eens achter dat het al een tag was, leuk!

Ik zou heel graag eens naar een spa willen gaan, ik ben zo benieuwd hoe dat allemaal is daar! Lekker een dagje sauna’s, massages, zwemmen, in het bubbelbad…
Het Burj Al Arab hotel vind ik echt enorm mooi. Het lijkt me fantastisch om hier ooit een nachtje te slapen. Met dat prachtige uitzicht!

bdb384f8fc8111e1baac22000a1cddc4_7
Stiekem wilde ik vroeger nooit een smartphone. Eigenlijk ben ik er nog steeds wel op tegen, want ze zijn zo duur. En ik wil ook niet zo’n dood persoon worden dat alleen met haar mobieltje zit. Maar toch is het wel handig, want een iPod en een mobieltje nemen toch meer plek in zo!
Eigenlijk heb ik al een mooie camera. Maar ik ben dan toch weer niet tevreden genoeg. Ik wil een camera die meer kan, filmen bijvoorbeeld! Ook wil ik zoveel nieuwe mooie lenzen! Ik zal nooit genoeg geld hebben in m’n leven!
 
tumblr_m7abg1hB1j1rbsnhuo1_r1_500
Mijn vriend is heel vroeger al eens naar Universal Studios geweest. En na al die mooie verhalen van hem, wil ik hier ook zó graag heen! Het lijkt me fantastisch om daar rond te lopen! Alleen al die winkels al!
Het lijkt me super cool om eens in een super deluxe hotel te verblijven. Met prachtig uitzicht terwijl je in bad ligt. Roomservice met geweldig ontbijt. En heerlijk in een enorm zacht bed slapen.
 
tumblr_mef8pvhXxE1rbsnhuo1_500
Naast mijn spiegelreflex camera heb ik ook een aantal oudere analoge camera’s. Maar een polaroid heb ik nog niet, en die zou ik heel graag willen hebben! Maar ze zijn helaas vrij duur, de foto’s.
En tja, een walk-in-closet. Welk meisje wilt dit nou niet! Ik heb een vrij kleine kast op dit moment, en die begint toch echt té vol te raken. Ik kan niet wachten tot ik uit huis ben en een mooie grote kast kan kopen!
 
tumblr_mg13ecv4iT1rbsnhuo1_500
Mijn eigen gezinnetje. Het lijkt me fantastisch. Nog niet op dit moment, maar wel als de tijd daar right voor is. Ik wil super graag een mama zijn!
En natuurlijk als ik mijn eigen gezin heb, wil ik ook heel graag trouwen. Om eerlijk te zijn weet ik al precies wat voor jurk ik wil!
 
tumblr_mgfmmz4il01rbsnhuo1_500
Ik kan niet wachten om uit huis te gaan. Vooral om mijn eigen rustige plekje te hebben en waar ik alles kan inrichten naar mijn ideeën! Maar stiekem wil ik ook nog thuis blijven omdat ik iedereen hier ga missen.
Op dit moment ben ik nog bezig met mijn rijbewijs, maar ben al druk aan het kijken naar mooie auto’s! Er is zoveel moois om uit te kiezen. Ik kijk al uit naar al mijn road-trips!
 
tumblr_mh00fk1tDS1rbsnhuo1_500
Door al dat lekkere eten en bakken ben ik een beetje aangekomen. Het liefst wil ik 10 kilo afvallen, dan zit ik wel weer op gewicht, maar het eten is allemaal zo lekker!
Ook sporten wil ik weer oppakken. Als ik het wat rustiger krijg met opdrachten naast mijn werk, wil ik weer vaker gaan hardlopen. Niet elke dag, maar mijn doel is toch wel echt om elke 2 dagen te rennen!
 
tumblr_mhs4wcelug1rbsnhuo1_500
Ik zou zo graag allemaal verschillende landen willen bezoeken! Het lijkt me fantastisch om op zoveel plekken te zijn geweest in m’n leven, andere mensen en culturen leren kennen.
Ik heb deze eigenlijk al een beetje gedaan. Ik ben al vaker naar schotland geweest, samen met mijn vriend (hij is mijn beste vriend!). Maar ik kan maar geen genoeg krijgen van dat land! Ik ben er echt een beetje verliefd op. Als ik weg ga daar mis ik het altijd meteen weer en kan ik niet wachten tot ik weer heen kan!
 
tumblr_mibu5ovP8M1rbsnhuo1_500
Parfum is vroeger nooit echt een ding geweest voor mij. Maar ik ben me er steeds meer in gaan verdiepen. Het lijkt me heel cool om mijn eigen geur te maken, iets wat ik echt geweldig lekker vind ruiken!
Op hakken lopen is niet aan mij besteed. Ik zie eruit als een boer op klompen als ik loop. Ik heb wel een paar hakken, en ik vind ze altijd heel mooi. En zou dan ook graag willen leren lopen hierop.
 
tumblr_miehw4cjWV1rbsnhuo1_500
Niet persé oreo’s, maar het zou elke candybar kunnen zijn. Ik ben gewoon erg benieuwd naar gefrituurde lekkernijen.
Bubble tea, ik hoor er iedereen over praten, zie geweldige foto’s langskomen. Ik wil dit ook een keer proberen! We hebben wel een bubble tea bar in de buurt, maar ik ben te chicken om alleen te gaan.
 
tumblr_mkjklwff9i1rbsnhuo1_500
Een enorme fan ben ik eigenlijk niet van Blink-182, maar mijn vriend wel. Maar ik vind de muziek ook leuk! Zou het heel tof vinden om hun een keer live te zien samen met mijn vriend. Helaas spelen ze hier in Nederland vaak alleen op enorme festivals.
Ik heb al vele gekke kleuren gehad in mijn haar. Zwart, bruin, blond, roze, paars, rood. Maar turquoise vind ik ook een te gekke kleur. Binnenkort word mijn haar gedeeltelijk ook deze kleur, super tof!
 
tumblr_mmtkgt6q701rbsnhuo1_500
Als het ‘m niet word qua wereld rondreizen. Dan word het maar in de keuken verschillende recepten bereiden! Tenzij ik natuurlijk rond kan reizen! Ik hou gewoon zo veel van eten, haha! Dat ik nog niet dik ben is een wonder!
Maar stiekem voel ik me wel altijd een beetje schuldig als ik weer een zak chips, een pak koekjes en een zak nootjes in 1 weekend heb opgegeten. Ik moet je me niet meer schuldig voelen, maar dan moet ik ook gewoon minder snoepen haha!
 
tumblr_mn8hirlqTo1rymlhgo1_500
– Mooie make-up kwasten, ik wil ze! Niet perse van Sigma, als het maar mooie kwaliteit is. Ik heb nu een paar kwasten van de primark en essence. Maar wil toch wel eens een mooi kwastenset proberen. Alleen de prijs valt altijd zo tegen!
– Veel make-up kopen. Tja, ik heb veel, maar ik heb ook nooit genoeg. Er is altijd weer wat nieuws, en dat nieuwe is interessant en wil ik uitproberen! Toch moet ik het rustig aan doen, want het moet ook ooit allemaal eens op.

Deze plaatjes heb ik vooral van Tumblr af. Niet een specifiek account. Als je op bucketlist zoekt, vind je er super veel!
Wat staat er allemaal op jouw bucket list?

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Mandy 29 mei 2013 at 16:11

    Leuke bucketlist! Een iPhone heb ik al haha, maar er zitten verder best herkenbare dingen in. Zoals een walk-in closet, dat wil k ook :D

  • Reply Damiën 29 mei 2013 at 19:36

    Je hebt een leuke lijst :D

  • Reply Lisanne 30 mei 2013 at 11:49

    Mooie lijst!

  • Leave a Reply