0 In Personal/ Tags

Tag: At the moment

29oixpz_large
Ik zag deze tag op de blog van Lifesplash.nl en deze wilde ik graag overnemen! Maar het leek mij wel leuk om deze een beetje uit te breiden. Dus hier mijn antwoorden!

At the moment I am:
 
Wearing:
Mijn eeuwige zwarte thermo legging (ja, die draag ik ook gewoon in de zomer!), een spijkerrokje, een zwart topje en een groen truitje met vleermuis mouwtjes. Qua schoenen draag ik mijn zwarte knock-off Vans. Make-up heb ik vandaag niet veel op. Eigenlijk alleen wat mascara en een blauwe eyeliner. Het is veel te warm voor dikke lagen make-up!
 
large
 
Drinking:
Dubbel Fris: Kers/Peer. Zo lekker!
 
large
 
Eating:
Op dit moment even niets. Maar ik ga zo denk ik een lekker ijsje nemen!
 
large
 
Listening:
Ook niets. Als ik de hele dag gewerkt heb kan ik thuis zó erg genieten van de rust. Vooral nu ik weer even alleen thuis ben! Geen muziek op de achtergrond of andere geluiden. Lekker rustig!
 
large
 
Reading:
Ik lees tegenwoordig eigenlijk niet zo veel meer. Eigenlijk alleen nog maar blogs! Ook staat er nog een stapel tijdschriften naast mijn bed die ik eens moet uitlezen.
 
large
 
Watching:
Ik denk dat ik vandaag een van mijn Studio Ghibli dvd’s ga bekijken. Daar is het wel weer tijd voor denk ik zomaar!
 
large
 
Wanting:
Mijn rijbewijs! Ik ben nu al een tijdje bezig, en zit nu op het einde. Binnenkort mag ik afrijden. En dan kan ik eindelijk met mijn eigen auto naar m’n werk! Ik kan niet wachten!
 
large
 
Loving:
De momenten dat ik even tijd heb voor mijzelf. Lekker rustig op bed liggen, de stilte om mij heen. En lekker doen waar ik zin in heb op mijn eigen tempo. Eigenlijk dus gewoon lekker niks doen en genieten!
 
large
 
Feeling:
Moe, heel moe. Het is vandaag zo warm en heb de hele dag gewerkt. Zo enorm veel hoofdpijn! Dit heb ik altijd als ik te veel stress en het te warm heb. Ook zaten mijn lenzen niet fijn vandaag. En ik had geen bril mee, dus de hele dag wazig zien was ook niet optimaal. Wel ben ik verder blij dat ik nu lekker thuis zit! Zonnetje!
 
large
 
Deciding:
Eigenlijk niet veel! Ik heb op dit moment alles wat ik wil. Het enigste waar ik nu over twijfel is wat voor soort auto ik ga kopen straks! Ik ben al druk op zoek!
 
large
 
Planning:
De vakantie! Over ongeveer 3 weken ga ik weer lekker op vakantie voor een paar dagen. Eventjes weg! Maar ja, geen idee nog wat ik er wil doen, naast shoppen dan. Dus straks weer druk op zoek naar leuke plekjes die ik nog niet heb gezien!
 
large
 
Missing:
Mijn lieve vriend en mijn ouders! Zo alleen thuis zijn is wel fijn, maar toch ook wel fijn om iemand om je heen te hebben waar je lekker tegen kunt kletsen. En mijn broertje is wel thuis, maar we missen elkaar altijd net aangezien hij s’avonds werkt en ik overdag!
 
large
 
Desiring:
Vakantie? Ik voel wel dat ik echt toe ben aan vakantie. Nu ik niet meer op school zit mis ik toch wel die vele schoolvakanties! Als je niet meer op school zit heb je pas door hoeveel vakantiedagen je daar eigenlijk krijgt. Niet normaal!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply