1 In Personal/ Tags

Tag: ABC

abc
Ik wilde graag weer een leuke nieuwe tag doen. En deze leek mij wel erg leuk. Bij elke letter van het alfabet iets bedenken wat bij jouzelf past of wat je leuk vind etc. Hij leek mij vrij simpel, maar toch ben ik er zeker 4 keer mee bezig geweest voor uren lang. Het is nog lastig om overal iets bij te verzinnen!

A: Auto. Ik kan niet meer zonder mijn auto! Als ik nu soms met het openbaar vervoer moet reizen kijk ik er zo tegen op. In mijn eigen autootje is het lekker rustig, ik heb de ruimte die ik wil, muziek kan ik lekker opzetten en geen vervelende mensen. Lekker overal heen kunnen wanneer je maar wilt! Lekker met de verwarming aan in de winter, inplaats van dat ik met ijzige kou 3 uur moet wachten op een vertraagde trein. Freedom!
 
B: Bed. Het grootste gedeelte van mijn kamer bestaat uit mijn bed. En ik ben er dol op! Al van jongs af aan lig ik het liefste in bed. Lekker tv kijken, in bed computeren, lezen of gewoon lekker niks doen. Ik kan s’ ochtends ook meestal niet uit mijn bed komen!
 
creative
 
C: Creatief. Ik ben altijd al creatief geweest. Tekenen, schrijven, fotograferen, knutselen, verven, ontwerpen voor internet. Maar ook hou ik veel van het inrichten van mijn interieur. Ik verveel me nooit!
 
D: Dvd’s. Sommige mensen vinden het onzin om dvd’s te kopen. Ik in sommige gevallen ook. Meestal download ik films, maar als ik ze echt leuk vind, dan moét ik ze op dvd hebben! De meeste dvd’s in mijn verzameling zijn van Studio Ghibli.
 
E: Eigenwijs. Ik ben ongelovelijk eigenwijs. Vroeger durfde ik mijn mening nooit te uitten, tegenwoordig wat meer. Het levert soms wel wat problemen op, oeps! Haha!
 
F: Fotografie. Ik ben gek op het maken van foto’s. Soms zou ik dagen lang alles willen fotograferen om mij heen. Het is zo verslavend! Ik heb sinds kort naar mijn digitale camera ook een instamatic en een polaroid camera. Zo veel zin om die uit te proberen!
 
ghibli
 
G: Ghibli. Studio Ghibli is al jaren lang mijn favoriete film studio. Het is een soort japanse Disney. Persoonlijk vind ik dit alleen een stuk mooier, betere verhalen en mooiere vormgeving.
 
H: Huisje. Ik zou dolgraag mijn eigen kleine huisje willen hebben. Helaas heb ik daar nog niet genoeg geld voor om dit te kunnen betalen elke maand. Want ik wil natuurlijk niet in een goedkoop studentenhuis (aangezien ik niet eens een student ben) en ik wil ook niks delen met anderen (dan kan ik beter thuis blijven wonen). Gewoon lekker alles voor mijzelf! Ik kan niet wachten op alles naar mijn smaak in te richten. Maar ik zal helaas nog even moeten wachten.
 
I: Ijs. En dan bedoel ik het eetbare ijs. Ben & Jerry’s, italiaans ijs of mijn moeders zelf gemaakte ijs. Yum! Ik ben vooral dol op ijs met koekjes en chocolade. Maar ook pistache, kaneel, groene thee en sesam ijs vind ik super lekker.
 
J: Jaloers. Soms ben ik gewoon ongezond jaloers. Niet op de leuke dingen die vrienden doen, maar wel in mijn relatie. Niet alleen vervelend voor mijn vriend, maar ook zeker voor mijzelf. Ik wou dat ik het kon uit zetten!
 
large-1
 
K: Koken. Het liefste kook ik de hele dag door. Soms neem ik eens een weekend vrij van alles en ga lekker de hele dag in de keuken staan. Heerlijk! Er zijn zo veel recepten die ik nog wil uit proberen.
 
L: Lenzen. Ik heb vorig jaar aan het begin van de zomer eens lenzen geprobeerd. Ik moet helaas een bril dragen, maar ik was er na een tijdje wel klaar mee. Heb ik mijzelf super mooi opgemaakt, zie je er niks meer van door mijn bril. Een paar maanden ging het dragen van lenzen goed, maar daarna kreeg ik er te veel last van. Te droge ogen. Helaas had ik een abbonement afgesloten en zit ik er nog even aan vast. De lenzen bewaar ik maar voor momenten dat ik echt geen bril wil/kan dragen. Dan voor een dagje maar die lenzen in!
 
M: Monique. Vroeger vond ik mijn naam niet zo leuk, toen wilde ik graag Monica genoemd worden. Vreselijk haha!
 
N: Netjes. Ik ben altijd super netjes, soms bijna dwangmatig! Ik heb bijvoorbeeld al mijn kleding op soort hangen, en alle haakjes op kleur. Ik kan ook echt niet tegen troep om mij heen. Dus alle rommel en spulletjes die niet nodig zijn heb ik het liefste niet in mijn kamer bijvoorbeeld. Toen ik vroeger vaak bij mijn beste vriendin was, die echt een mega rommelkont is, had ik altijd de drang om op te ruimen. Gelukkig vond ze het niet zo erg! Haha!
 
sensitive
 
O: Overgevoelig/Overemotioneel. Ik voel dingen en mensen sneller en anders aan dan anderen. En ik huil soms ongelovelijk snel. Laatst keek ik een programma over vliegtuigrampen. Dan kan ik gewoon in huilen uitbarsten. Ik voel zo met iedereen mee, alsof ik hun gevoelens overneem. Klinkt misschien een beetje gek, maar zo voel ik het echt!
 
P: Praten. Ik ben er niet zo goed in. Ik schrijf liever alles. Ik kan goed praten met een aantal personen waar ik mij helemaal mijzelf voel. Maar vroeger kon ik zelfs in het bijzijn van mijn familie niet praten. Ook bel ik niet graag. Toch ben ik al spraakzamer de laatste jaren. Maar ik zal nooit een prater worden.
 
Q: Query. Het zal je waarschijnlijk niet zo veel zeggen. Het is een codetaal voor computers om iets aan te sturen. Dit soort dingen hoor ik bijna dagelijks, omdat dit in mijn vakgebied ligt. Maar eigenlijk heb ik niet zo veel met die talen voor computers. Ik word er ongeduldig van. Laat mij maar lekker ontwerpen op de computer!
 
R: Rennen. Ik wil al tijden weer beginnen met rennen, maar na een tijdje heb ik geen zin meer! Binnenkort krijg ik een mobiel met GPS, en ben van plan om dan mijn ren-tripjes te tracken, zodat ik kan zien hoeveel en hoe snel ik heb gerend en in welke route. Dat lijkt mij super interessant!
 
writing
 
S: Schrijven. Vroeger schreef ik altijd hele verhalen. Ik wilde dan ook schrijfster worden van kinderboeken. Tegenwoordig ben ik meer bezig met het schrijven voor mijn blog. Maar soms komen er wel leuke ideeën omhoog voor een leuk verhaal!
 
T: Technologie. Ik werk elke dag met computers en zou eigenlijk altijd het nieuwste van het nieuwste moeten hebben. Maar ik heb nog steeds geen smartphone. Hij is wel besteld, maar dat was meer omdat ik met mijn oude telefoon binnenkort niet meer mobiel kan opwaarderen. Ik heb gewoon niet zo veel met de technologie van tegenwoordig. Het gaat me te snel, het is te duur en soms ook echt onnodig.
 
U: Uitgaan. Vroeger ging ik samen met mijn beste vriendin naar echt heel veel concerten, soms zelfs van bands die ik niet kon en waar zij helemaal gek van was. Het was gewoon heel gezellig! Naar de kroeg gaan of discotheek is helemaal niks voor mij. Vreselijk om daar aan een bar te zitten met je drankje en je er niet thuis voelen. Toch zit ik het liefste lekker thuis inplaats van dat ik uit ga.
 
scotland
 
V: Vakantie. Altijd als ik een vakantie heb gepland, kan ik aan niets anders meer denken. Dan ga ik op zoek naar winkels in de buurt, dingen die ik kan gaan doen en kijk naar honderden foto’s van de plek. Elke dag tel ik weer de dagen hoe lang ik moet wachten tot ik op vakantie ga. Het liefste heb ik altijd vakantie!
 
W: Winkelen. Het liefst heb ik oneindelijk veel geld en koop ik alles wat ik wil. Maar dat gaat natuurlijk niet! Maar ik denk ook niet dat ik dan heel gelukkig zal zijn. Toch ben ik dol op winkelen. Alleen soms weet ik als ik thuis kom niet eens meer wat ik nou allemaal had gekocht. Haha!
 
X: xxx. Gewoon, kusjes! (Omdat ik geen idee heb wat ik hier kan typen, haha!)
 
Y: Youtube. Sinds kort kijk ik echt elke dag youtube filmpjes op mijn tv. Ik ben helemaal verslaafd! Van alle blogs die ik volg, bewaar ik de filmpjes altijd voor s’avonds.
 
Z: Zomer. Ik heb echt een hekel aan de winter. Die kou, gladheid, sneeuw, ijs. Ik durf ook meestal niet naar buiten als het glad is en als er sneeuw ligt. De zomer daarin tegen vind ik wel heel fijn. Ik voel me veel actiever. Ik ga niet perse vaker naar buiten, maar het heeft zoveel fijne dingen!
 
Foto’s van weheartit.com

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Vanessa
    15 januari 2014 at 13:38

    Leuk om te lezen! Ik ben ook overgevoelig. Als iemand in mijn omgeving zich niet goed voelt, dan voel en zie ik dat meteen, terwijl anderen dat totaal niet doorhebben.

  • Leave a Reply