1 In Lifestyle/ Reviews

Review: Sleek Oh So Special oogschaduw palette

sleek-palette-2
In Schotland kocht ik dit prachtige palette van Sleek. Deze stond toch al best een poos op mijn verlanglijstje, maar het kwam er nooit van om hem te kopen. Totdat ik hem daar bij de Superdrug vond, ik moest hem gewoon kopen!

sleek-palette-1
Ondertussen kennen vele van jullie het merk Sleek wel. Het staat bekend om zijn super gepigmenteerde producten. Zo heb ik ook een Sleek lipstick in de kleur Heartbreaker, een blush genaamd Rose Gold en een genaamd Life’s A Peach en een blush genaamd Flamingo. Over deze producten ben ik super tevreden, dus ik was ook wel erg benieuwd naar de oogschaduw. Natuurlijk heb je enorm veel reviews hiervan op internet. Maar ik vind het toch fijn om producten zelf te ervaren.
 
Ten eerste, de verpakking. Het palette zit in een kartonnen hoesje met een prachtige opdruk. Hier staat de naam van het palette op en je ziet de kleuren van het palette. Ik vind het er mooi uitzien. Zeker niet goedkoop!
 
sleek-palette-4
Het palette zelf heeft een mat zwarte buitenkant. En glanzend staat er Sleek op. Aan de binnenkant zit een enorme spiegel. Super handig! Al gebruik ik deze zelf niet. Hij is wel handig natuurlijk als je het palette mee neemt, maar zelf zou ik dat niet zo snel doen omdat ik bang ben dat er iets stuk gaat. Ik ben altijd super zuinig op mijn spullen.
 
Over de oogschaduwkleuren zit een doorzichtig plasticje met namen erop. Elke kleur heeft een andere naam gekregen, dat maakt de kleuren nog leuker vind ik persoonlijk.
 
sleek-palette-3
Hier een close up van alle kleuren in het palette. Het palette bevat 7 matte kleuren en 5 kleuren met een shimmer. Lekker gevarieërd, en handig, want ik had nog helemaal geen matte oogschaduws in mijn collectie. Ik viel voornamelijk voor de zachte tinten in het palette.
 
sleek-palette-5
Van links naar rechts: Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate.
 
sleek-palette-6
Van links naar rechts: Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir.
 
Zoals je kunt zien zijn alle kleuren super gepigmenteerd. Bow zie je bijna niet, hij heeft bijna dezelfde kleur als mijn huid. Maar is wel een perfecte highlighter voor op je wenkbrauwbot of in je ooghoeken. Organza en Gateau zijn heel glitterig en zijn eigenlijk beter als topcoat over een andere oogschaduwkleur. Want op zichzelf zijn ze lastig te gebruiken aangezien je vooral glitter ziet, en niet direct kleur.
 
Van de zwarte kleur stond ik wel even versteld. Ik heb 1 andere zwarte oogschaduw in mijn collectie, maar die is lang niet zo gepigmenteerd als deze, wow! Ik ben iniedergeval heel tevreden over de qualiteit van dit palette en eigenlijk ben ik meteen overtuigd om nog meer palettes in de toekomst aan te schaffen.
 
sleek-palette-8
 
sleek-palette-7
Deze look maakte ik met de Bow in mijn ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot. Ribbon over mijn gehele oogleden, Gift Basket in mijn crease. Daarover heen heb ik Organza gebruikt, deze heeft een gouden gloed. En als laatste gebruikte ik Glitz aan de zijkant van mijn ogen en aan de onderkant van mijn ogen. Ik vind het resultaat wel erg mooi!
 
Hebben jullie oogschaduwpalettes van Sleek?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    merle
    15 maart 2014 at 17:00

    Mooi palette!

  • Leave a Reply