0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Sleek lipstick Heartbreaker

IMG_0981-1
In Schotland kocht ik laatst een lipstick van het merk Sleek, genaamd Heartbreaker. Ik heb al een paar blushes van dit merk, maar een lipstick had ik nog nooit uitgeprobeerd. Tevens is dit mijn allereerste matte lipstick! Ik was echt super benieuwd en kon niet wachten om hem uit te testen!

IMG_0985-1
Wat ik erg mooi vind is dat de verpakking ook mat is. Ik weet niet hoe het zit met de niet-matte lipsticks, maar ik vind dit er erg mooi bij passen! Wel is hij kleiner dan ik had verwacht, maar er zit genoeg product in!
 
IMG_0988-1
De kleur is echt knal roze! Als je deze op hebt zal je zeker opvallen!
 
IMG_0991-1
En een swatch op mijn arm. De kleur komt hier totaal niet goed over. Hij is zó knal, dat hij bijna onmogelijk is om goed te fotograferen! Vervelend! Hier heb ik een lichte streep gemaakt. Hij was erg lastig om al hier op mijn arm aan te brengen. Nooit gedacht dat matte lipsticks zó stroef konden zijn!
 
IMG_0993-1
En hier mijn lippen met niets erop, en rechts met de lipstick. Ik vind hem erg mooi! Hij accentueert de velletjes op je lippen bijna niet. En hij is vrij dekkend! Wel wat lastiger aan te brengen door die stroefheid van de lipstick. Maar hij blijft wel mooi en lang zitten!
 
IMG_1007-1
Ik vind hem erg mooi staan bij mijn huid en mijn haarkleur. Lekker zomers!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply