0 In Lifestyle/ Reviews

Review: Sleek blushes

IMG_8628-1
Toen ik vorige week mijn eerste beauty bestelling binnen kreeg, zaten ook deze twee blushes erbij. Mijn eerste Sleek producten, waar ik al lang naar uitkeek om te hebben! Ze zijn kleiner dan ik had gedacht, maar opzich valt de grote best mee vergeleken met mijn andere blushes. Ik ben er iniedergeval best tevreden hierover!

IMG_8634-1
Ik heb de kleuren Life’s a Peach en Rose Gold besteld. Overal op internet had ik al gehoord en gezien van Rose Gold. Dus die wilde ik écht hebben! Ook had ik een oranje kleurige besteld, want zo’n soort kleur had ik vroeger altijd in mijn make-up kit zitten, en die miste ik eigenlijk wel!

IMG_8646-1

LIFE’S A PEACH

Dit is Life’s a Peach, een matte oranje kleur. Het is echt een frisse oranje kleur, erg mooi voor de lente/zomer, maar ook in de winter kan dit een mooie kleur zijn.

IMG_8640-1

ROSE GOLD

En Rose Gold. Een oud roze kleur met een gouden glans. Lekker zomers!

IMG_8657-1
En de swatches! Links Life’s a Peach en rechts Rose Gold. Er zit echt enorm veel pigment in! Deze swatches heb ik gemaakt met mijn vinger.

IMG_fff9015-1
En een full-face. Ik vind ze hier toch iets minder intens, want ik heb ze echt moeten opbouwen. Maar misschien dat dat aan m’n kwast ligt. Want die is niet zo goed. Ik vind Life’s a Peach wel erg mooi. En Rose Gold vind ik als blush iets minder, hij bevat zo enorm veel goud, dat ik hem denk ik eerder als een gekleurde highlighter zal gebruiken.
Ik vind de blushes erg mooi en hoop dat ze met een betere kwast mooier en beter aanbrengen! Toch maar binnenkort een nieuwe kwast kopen ;)

Wat vinden jullie van deze blushes?

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply