5 In Lifestyle/ Reviews

Review: Sleek blush Flamingo

IMG_1405-1
In de zomer kocht ik deze prachtige blush van Sleek. Ik heb vele rode, glanzende en perzik kleurige blushes in mijn collectie. Maar een roze tint ontbrak nog. Vele winkels was ik langs geweest in Schotland, maar overal was hij uitverkocht. Op een van de laatste dagen vond ik hem dan toch eindelijk!

IMG_1399-1
 
IMG_1412-1
Het is een matte blush, maar toch lijkt hij hier toch wat glanzend. Dit komt door de structuur die in de blush zit denk ik. Het is een koele roze kleur met een paarse ondertoon.
 
IMG_1417-1
Hier een swatch op mijn arm. Hier veranderd hij toch weer wat van kleur. Zoals je ziet is hij in het licht, aan de onderkant, wat warmer van kleur met een rode ondertoon. Heel anders dan de bovenkant van de swatch.
 
IMG_1424-1
Het is hier lastig te zien van dichtbij, maar als je de foto van iets verder weg bekijkt, zie je de kleur heel mooi. Het geeft je een wat gezondere kleur. Ik vind het vooral bijzonder hoe hij in het licht zo veranderd. Heel gek omdat het toch echt een matte blush is! Ik ben echt dol op de blushes van Sleek, en ga er zeker meer kopen!
 
Sleek is hier in Nederland alleen via webshops verkrijgbaar.
 
Hebben jullie al ervaring met de blushes van Sleek?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nikki
  13 november 2013 at 02:15

  Mooi! Kende dit merk nog niet. Ik draag altijd wel blush maar nooit teveel anders krijg ik van die lelijke banen. Mooie review!

  • Reply
   Monique Vring
   13 november 2013 at 09:00

   Dank je wel!
   Ik hou persoonlijk wel van een heftige blush, maar wel goed geblend aan de randen (:

 • Reply
  Saskia
  13 november 2013 at 11:31

  Deze blush vind ik erg mooi! Geeft indd een gezonde kleur.

 • Reply
  Stella
  13 november 2013 at 17:03

  Mooi!Sleek is trouwens ook te koop bij Skins Cosmetics (in Groningen) dus niet alleen online,gelukkig :) haha

  • Reply
   Monique Vring
   13 november 2013 at 21:46

   Ah dat wist ik niet!
   Thanks!

  Leave a Reply