3 In Lifestyle/ Reviews

Review: Saffron palette

IMG_9550-1
Laatst was ik bij de Big Bazaar, en ik kon het weer niet laten om even bij de make-up afdeling te kijken. Dit palette had ik al eens gezien maar ik nam hem nooit mee. Tot die ene keer, ik wilde namelijk wel eens wat felle oogschaduw kleuren proberen. En deze was zo goedkoop, perfect!

IMG_9554-1
Het is een vrij klein palette, maar heeft wel veel verschillende kleurtjes. Elk kleurtje heeft een hartje erop liggen.

IMG_9557-1
En alle kleurtjes eens duidelijk. Hoewel er op de verpakking staat dat het matte kleurtjes zijn, zie je toch duidelijk al hier dat er een aantal toch echt shimmer zijn. Zelf vind ik dat niet erg, want ik hou meer van shimmer oogschaduw.

Untitled-2

IMG_9564-1
De eerste rij. Zoals je ziet (of eigenlijk niet ziet) geeft de witte kleur gewoon helemaal geen kleur af. Ik heb deze 4 of zelfs wel 5 keer proberen op te bouwen. Maar het doet gewoon niets. Zonde. De twee gele kleurtjes vind ik veel op elkaar lijken. Verder vind ik deze wel mooi.

Untitled-2hfd

IMG_9567-1
De tweede rij heeft weer twee gele kleuren, zoveel heb je echt niet nodig! Er hadden minder gele kleurtjes in gemogen vind ik. De perzik kleurige vind ik wel erg mooi. En de groene heeft ook super veel pigment!

Untitledyjdtj-2

IMG_9571-1
Ook van deze kleuren is de pigment weer echt super. Behalve van de bruine, die is echt heel slecht. Deze heb ik ook 3 keer moeten opbouwen.

Untitled-2djtj

IMG_9575-1
Dit zijn mijn favoriete kleurtjes. Vooral de derde vind ik echt heel mooi.

Untitled-1hreyuj4

IMG_9580-1
Van deze laatste rij vind ik de tweede blauwe kleur vrij slecht vergeleken met de rest. Verder zijn dit wel echt mooie kleuren!

IMG_9582-1
En alle kleurtjes nog eens op een rij. Ik ben eigenlijk best tevreden over dit palette! Het pigment is over het algemeen best goed, en van sommige kleurtjes echt beter dan mijn beste palettes! Wel zijn de oogschaduws enorm korrelig. Echt, nog nooit heb ik oogschaduw zo korrelig gezien, ook zijn ze super zacht. Je moet dus wel echt uitkijken met fall-out.

IMG_9665-1
Hier een ooglook gemaakt. Ik heb een blauwe, perzik en gele kleur gebruikt. Hier geblend word het een beetje paars, leuk! Wel onhandig als je dat niet wilt.

IMG_9670-1
En een hele look. Ik vind hem best leuk! Lekker vrolijk met al die kleurtjes zo, en ze vallen ook goed op!

Dit palette kun je kopen bij de Big Bazaar voor ongeveer 2 euro.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charlotte
  29 juni 2013 at 13:31

  Het is alvast een zomerse ooglook! Als het weer ook nog een keer zou volgen, zou het helemaal af zijn :)

 • Reply
  Angelique
  30 juni 2013 at 01:35

  Pigmentatie valt mij een beetje tegen, verpakking is schattig en je hebt er desondanks een mooie look mee gemaakt

 • Reply
  Hannelore
  1 juli 2013 at 21:39

  Heel mooie kleuren! Big Bazar doet het toch telkens weer ;)

  ~ Hannelore

 • Leave a Reply