1 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Roze nagellak

IMG_8048-1
Ik ben helemaal gek op roze nagellakjes! Ookal is dit niet mijn favoriete kleur, toch blijf ik de roze kleurtjes mooi vinden op m’n nagels. Dit zijn al mijn roze lakjes, op een aantal na die ik al eens heb geswatched. Excuses voor mijn oh zo mooie nagelriemen, swatches maken is echt killing voor je huid! En ik kan ook niet echt heel mooi lakken, maargoed!

IMG_8050-1
De lakjes hier op een rij zijn vooral van Catrice, want dat is gewoon super goedkoop en ze lakken fijn! Toch was mijn eerste roze lakje van GOSH. En nog steeds een van mijn favorieten!

Van links naar rechts:
Catrice – 090 Karl Says Trés Chic
Catrice – 030 Meet Me At Coral Island
GOSH – 543 Pink Rose
Catrice – 01 Fuchsiarama
Catrice – 360 Raspberry Fields Forever
Catrice – 790 The Pinky And The Brain
Catrice – 190 Wrapped Around My Finger
 
IMG_7966-1
Catrice – 090 Karl Says Trés Chic
Een fijn nude lakje met toch net een kleurtje. Hij is vrij dik dus je moet echt snel lakken en zo min mogelijk op je kwastje hebben. Maar de dekking is super! Eigenlijk na 1 laagje is hij al goed.
 
IMG_7984-1
Catrice – 030 Meet Me At Coral Island
Een van mijn nieuwe favorieten. Koraal roze is tegenwoordig ook helemaal hip en deze vind ik heel mooi! Hij dekt wel pas bij 2 laagjes, maar dan dekt hij ook wel echt perfect.
 
IMG_7991-1
GOSH – 543 Pink Rose
Een mooie felle kleur met een hele kleine shimmer erin. Dit had ik eigenlijk nog nooit gezien totdat ik hem vandaag in de zon bekeek! Wauw! Deze dekt met 2 laagjes.
 
IMG_8000-1
Catrice – 01 Fuchsiarama
Een lakje van de nieuwe collectie. Deze kocht ik eigenlijk omdat ik een dop had gesloopt van een ander nieuw lakje (de doppen dus niet te strak aandraaien!). En omdat het bij Kruidvat 1+1 gratis was op de nagelverzorging kocht ik deze er bij. Maar ik vind het verrassend mooi! Dekt in 1 laagje.
 
IMG_8004-1
Catrice – 360 Raspberry Fields Forever
Mijn all-time favorite. Dit kleurtje zou ik elke dag wel kunnen dragen. Dekt ook in 1 laagje en lakt echt super!
 
IMG_8016-1
Catrice – 790 The Pinky And The Brain
Een mooi fel roze kleurtje weer, deze moet je wel 2 keer lakken voor hij dekt. Maar ook echt weer een mooi kleurtje wat eigenlijk overal wel bij past. Deze kleur neigt alweer een beetje richting paars.
 
IMG_8025-1
Catrice – 190 Wrapped Around My Finger
Deze lijkt echt net paars. Maar toch als ik deze vergelijk met mijn paarse lakjes vind ik hem toch meer roze dan paars. Het is geen kleur wat ik snel zou dragen, maar toch is hij wel erg mooi. Hij dekt met 1 laagje.
 
IMG_8035-1
En nog even naast elkaar zodat het verschil echt goed te zien is!

Van links naar rechts:
Catrice – 090 Karl Says Trés Chic
Catrice – 030 Meet Me At Coral Island
GOSH – 543 Pink Rose
Catrice – 01 Fuchsiarama
 
IMG_8041-1
Van links naar rechts:
Catrice – 360 Raspberry Fields Forever
Catrice – 790 The Pinky And The Brain
Catrice – 190 Wrapped Around My Finger

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Simone
    14 mei 2013 at 20:49

    De eerste is leuk!

  • Leave a Reply