3 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Rode en paarse nagellak

IMG_8431-1
Deze week weer een aantal swatches. Paars en rood deze keer. Dit zijn trouwens niet alle rode en paarse lakjes die ik heb, maar andere lakjes in deze kleuren heb ik al eens eerder geswatched, dus hier ene beetje overbodig! Excuse mijn enorm droge handen. Het warme water van de douche doet mijn huid niks goeds! Ik vind ze trouwens wel beter gelakt dan vorige keren, ik word er al beter in!

IMG_8438-1
Van links naar rechts:
Catrice – C06 On The Bright Side Of Life (NeoNaturals LE)
Catrice – 800 Heavy Metallilac
Catrice – 550 Marilyn & Me
Catrice – 060 Bloody Mary To Go
 
IMG_8371-1
Catrice – C06 On The Bright Side Of Life (NeoNaturals LE)
Dit is een lakje met een aparte finish. Hij droogt namelijk semi-mat op. Hij is niet helemaal mat, maar ook niet helemaal glanzend. Hij dekt alleen niet zo goed, hier heb ik 2 laagjes op. Wel een mooi kleurtje!
 
IMG_8386-1
Catrice – 800 Heavy Metallilac
De eerste paarse lak die ik kocht, en wat blijft hij mooi. Wel iets streperig, maar door de aparte glans valt dit niet zo erg op. Deze lak dekt in 2 laagjes.
 
IMG_8400-1
Catrice – 550 Marilyn & Me
En dit was mijn eerste echte rode lakje. Het is een heel mooi rode kleur met glitters. De glitters zijn niet zo heftig, maar ze zijn wel opvallend genoeg. Dit lakje dekt met 3 laagjes.
 
IMG_8426-1
Catrice – 060 Bloody Mary To Go
Dit vind ik echt een zomers rood kleurtje. Hij is namelijk heel fris van kleur. Hij lakt echt super fijn. Ik weet niet waarom, maar ik denk dat het ligt aan de dunheid van de lak. Hij is vrij dun maar niet dat hij van je nagels afdruipt. Echt een van mijn fijnste lakjes. Deze dekt in 2 á 3 laagjes.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Damiën
  25 mei 2013 at 13:19

  Vind de tweede en derde heel mooi ♥

 • Reply
  Amy
  25 mei 2013 at 18:49

  Metallilac heb ik zelf ook al een hele tijd en die draag ik erg vaak! Zeker een van mijn mooiste paarse lakjes. Marilyn & Me heb ik geruild, ik had echt moeite met de dekking.

  • Reply
   Monique Vring
   25 mei 2013 at 19:48

   Cool! Ja het is wel zonde van Marilyn & Me dat hij zo slecht dekt, want verder wel echt heel mooi!

  Leave a Reply