0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Random glitter topcoats

all
Dit zijn de swatches van de laatste nagellakjes uit mijn collectie! Natuurlijk komen er wel weer nieuwe swatches als ik weer nieuwe nagellak of make-up koop. Zie hier een paar random glitter lakjes.

IMG_6979-1
 
IMG_6965-1
Etos – Roze glitter lak
Een mini flesje met roze glitters. Hij heeft geen naam helaas. Maar dit is wel mijn meest gebruikte glitterlakje. Hij is lekker simpel en heeft genoeg glitters. Hier op een zwarte lak zie je echt niets terug van het roze. Maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg.
 
IMG_6983-1
 
IMG_6955-1
Hema – Roze glitter lak
Dit roze lakje van Hema is wel wat rozer op een zwarte lak, maar dit komt vooral doordat er wat roze glitters in zitten. Verder zijn de meeste glitters oranje gekleurd, wat wel een aparte kleur is bij roze. Deze lak bevat ook wat meer glitters en heeft verschillende vormen.
 
IMG_6982-1
 
IMG_6964-1
NYC – Rock Muse
Deze swatch is misschien niet helemaal eerlijk. Dit lakje heeft namelijk een smokey effect. Dit houd in dat je deze lak over bijvoorbeeld een rode kleur heen doet, en daardoor word de rode kleur wat donkerder. Een echt smokey effect. Maar dan met glitters erbij! Zelf vind ik het smokey effect niet zo heel speciaal of mooi, dus ik gebruik hem liever voor de glitters. Deze heeft de meest subtiele glitters van het viertal lakjes.
 
IMG_6985-1
 
IMG_6971-1
Janet – Paarse glitter lak
Dit is misschien wel het mooiste lakje. Fel paarse mini glitters met goudkleurige hageltjes. Hij is wel wat lastiger te lakken aangezien dit flesje een striper als kwastje heeft. Dit lakje heb ik trouwens bij de Big Bazaar gekocht.
 
Draag jij vaak glitter topcoats?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply