0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Nieuwe Catrice nagellak

IMG_7136-1
Ik heb laatst een aantal nieuwe lakjes van het nieuwe assortiment van Catrice gekocht! Dit nieuwe nagellak assortiment bestaat uit 40 nieuwe lakjes, waarvan ik er 9 heb gekocht. Ik koop nooit lakjes die ik niet mooi vind, of nooit zal dragen. Maar toch heb ik deze keer een kleur gekocht waar ik eigenlijk nooit gek op ben. Toch ben ik verrast door dit kleurtje! Ook ben ik wel verrast door de rest van de kleurtjes, sommigen zijn nog mooier dan ik had gedacht. Ben hier erg blij mee!

IMG_7133-1
De lakjes die ik heb gekocht zijn, van links naar rechts: 40 I’m Dynamite, 32 The Dark Knight, 14 Purple Reign, 35 Petrolpolitan, 36 Mint Me Up, 15 Denim Moore, 25 Robert’s Red Ford, 03 Papa Don’t Peach en 37 The Effect Maker. Deze kosten nu 2,99 euro bij de Kruidvat en Trekpleister.

IMG_7155-1-1
Dit is 32 The Dark Knight. Hij valt wat donkerder uit dan ik had verwacht maar wel erg mooi! Een donkerpaarse kleur met paarse shimmer. Ik vind hem niet helemaal dekken, aangezien dit twee laagjes zijn. Dit zie je vooral aan de punten van mijn nagels. Wel erg mooi!

IMG_7157-1-1
14 Purple Reign. Een wat fellere kleur paars met een shimmer. Dit is echt een van mijn favorieten! Echt een knalkleur! En glitters ben ik echt helemaal gek op. Ook hier heb ik twee laagjes op, en dekt helaas niet helemaal goed. Misschien komt dit door de andere structuur, hij lijkt wel iets dunner dan het oude assortiment.

IMG_7171-1-1
35 Petrolpolitan is een donkergroene kleur. Niet een kleur wat ik vaak zal dragen, maar toch niet kon laten liggen. En ik ben echt heel blij hiermee! Hij is heel apart door de blauwe glitter die erin zit. Helaas lijkt deze nagellak wel wat korrelig.

IMG_7176-1-1
36 Mint Me Up is, zoals de naam al zegt, een mint kleurig lakje. Deze heeft een gouden glans. Hij doet me een beetje denken aan een ouder lakje, Sold out for ever. Maar dan net even iets donkerder en met een shimmer. Deze wilde ik echt heel graag hebben, ben erg blij dat ik hem ook heb kunnen bemachtigen!

IMG_7190-1-1
15 Denim Moore is een blauwe lak met shimmer. Het valt me wel op dat veel nieuwe lakjes shimmer bevatten. En dat vind ik helemaal niet erg! Alleen deze is helaas ook niet helemaal dekkend. Vind ik toch wel jammer. Maar misschien moet ik het gewoon nog iets dikker lakken, wat vervelend is aangezien dat dan langer moet drogen.

IMG_7184-1-1
25 Robert’s Red Ford is een prachtige rode lak. Ik kan dit soort kleuren nooit laten liggen. En ik ben blij dat ik dat bij deze ook niet heb gedaan. Wouw! Wat een onwijs mooie kleur! Deze dekt ook wel iets beter dan de rest.

IMG_7181-1-1
03 Papa Don’t Peach. Weer zo’n leuke naam! Ik ben tegenwoordig helemaal gek van de kleur perzik. En deze past daar helemaal perfect bij. Hij is nog net niet koninginnedag/koningsdag oranje.

IMG_7177-1-1
37 The Effect Maker. Bij dit lakje twijfelde ik even of ik hem wel wilde kopen. Het is niet echt een lakje wat ik normaal veel zou dragen. Maar de kleur zag er zo apart uit in het flesje! Helaas dekt deze echt helemaal niet en kun je hem beter als een topcoat gebruiken denk ik. Of je gebruikt hem als een super nude kleur voor alleen het glansje, want hij is zeker niet lelijk!

IMG_7146-1-1
En als laatste een topcoat: 40 I’m Dynamite. Deze leek mij echt super mooi! Maar ik vond hem nogal tegenvallen toen ik hem opdeed. Hij geeft helaas veel minder glitter af dan ik had verwacht. Hier heb ik hem op blanke nagels met twee laagjes.

IMG_7225-1-1
En hier heb ik de topcoat over Demim More gedaan. Hij is wel erg mooi, maar ik had er meer van verwacht, jammer!

Ik ben erg tevreden met deze nagellakjes! Een mooie toevoeging op mijn collectie. Deze nieuwe lakjes zijn ondertussen overal in de schappen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply