0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Maybelline oogschaduw en lipstick

IMG_6807-1
Afgelopen weekend ben ik lekker twee dagen de stad in geweest. Lekker rustig in mijn eentje alle winkels afgegaan. Heerlijk vind ik dat! Ik kwam bij de Big Bazaar en zag Maybelline make-up liggen. Meestal kijk ik even maar koop ik niets, want de meeste verpakkingen zijn al opengemaakt. Dat vind ik persoonlijk niet zo hygiënisch. Deze keer vond ik een gebakken oogschaduw en een lipstick die nog dicht waren. Die moest ik gewoon meenemen!

IMG_6809-1
De oogschaduw vond ik er erg mooi uit zien in de verpakking. Ik heb nog helemaal geen gebakken oogschaduws, dus ik was erg benieuwd. Ik heb wel eens een gebakken blush gehad, en daar was ik heel tevreden over! Dit is de kleur Pink Passion.
 
IMG_6818-1
De kleuren zien er mooi uit. Een donkere rood achtige kleur, zeker geen roze zoals de naam zou zeggen. En daarnaast een mooie glanzende highlighter. Mooie combinatie om een simpele ooglook mee te maken.
 
IMG_6823-1
Hier een swatch van de donkere en de lichte kleur. En slim als dat ik was, heb ik ze niet samen geswatched. Handig, not! De swatches zien er op zichzelf wel oké uit. Niet geweldig maar ook zeker niet teleurstellend. Ik denk dat je deze ook heel mooi als highlighter boven je blush kunt gebruiken. Wel vind ik dat de rode kleur wat bruiner uitvalt op de huid.
 
IMG_6831-1
Ik haalde ook deze lipstick in de kleur 553 Glamorous Red. Ik had geen idee hoe de kleur er precies uit zag aangezien dit de enigste lipstick in deze kleur was, en deze zat nog dicht. Ik ben dan altijd zo netjes om hem ook gewoon dicht te laten. De naam zei rood, dus ik nam hem maar gewoon mee. Rood is altijd wel goed!
 
IMG_6836-1
 
IMG_6844-1
Echt een hele mooie donkere rode kleur die een beetje naar bruin neigt. Maar hij maakt je niet oubollig, dat is wel fijn! Hij is lekker zacht en romig en super gepigmenteerd.
 
IMG_6880-1
En hier op mijn lippen! Ik vind de lipstick wel een klein beetje stinken. Echt een beetje naar een oude lipstick. Of een lipstick van je oma of moeder. Ik weet het niet, de geur is iniedergeval niet zo fijn. Verder voelt hij nog wel goed als je hem aanbrengt, dus hij is volgens mij niet zo heel oud. Ik weet niet of ik deze vaak zal dragen, maar voor soms is hij wel mooi denk ik, vooral in de winter!
 
Maybelline New York lipstick: €2,99
Maybelline New York oogschaduw: €2,99
 
Kopen jullie wel eens make-up bij de Big Bazaar?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply