0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Goud en gele nagellak

IMG_8165-1
Deze week een post met mijn goude en gele nagellakjes. Het zijn er niet veel, maar ik wil in deze kleur swatch posts alleen de lakjes doen die ik nog niet heb geswatched hier. Zo heb ik nog een oranje kleur die hier ook wel bijpast, maar deze heb ik al geswatched in de post met de nieuwe Catrice lakjes. Ook heb ik een pastel gele, maar deze had ik al geswatched in de post met de Catrice LE items. Dus hier de overige lakjes!

IMG_8161-1
Van links naar rechts:
Catrice – 840 Genius In The Bottle
GOSH – 554 Gold
Catrice – C01 Sunny Side – Cucuba LE
Etos – Long Lasting Geel
 
IMG_8141-1
Catrice – 840 Genius In The Bottle
Een duo chrome lakje. Op het eerste gezicht is deze erg mooi, in het potje. Toen ik hem op deed vond ik hem toch wel erg tegenvallen, het had helemaal niet die mooie blauwe gloed op mijn nagels! Hij valt erg brons/goud uit op mijn nagels. Hij is wel apart qua kleur, maar ik draag deze lak niet echt op zichzelf, daar voelt hij te oudbollig voor op een of andere manier. Het lakje dekt in 2 laagjes.
 
IMG_8142-1
GOSH – 554 Gold
Dit vind ik echt een super lakje. Hij lakt precies zoals in het potje en wauw, hij is veelzijdig! Met 1 laagje dekt hij totaal niet, maar is hij wel leuk als topcoat! Hij dekt wel in 2 laagjes, hij is heel licht streperig. Maar door de glitters valt dit eigenlijk bijna niet op.
 
IMG_8153-1
Catrice – C01 Sunny Side – Cucuba LE
Dit is echt een mooie oranje gele tint. Opzich niet bijzonder, maar de lichte glitters hierin maken hem juist zo leuk! Hij is net als de collectie lekker zomers!
 
IMG_8156-1
Etos – Long Lasting Geel
En een knal geel lakje van de etos. Dit is een van de minst goede lakjes in mijn stash. Omdat hij zo klein is, is het lastig lakken. En hij lakt zó enorm streperig! Je kunt hem bijna niet mooi lakken. Wat wel grappig is, er zit een miniscuul kleine shimmer in. Dit is niet in het potje te zien, en op je nagels alleen in het felle licht.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply