0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: French manicure nagellak

IMG_0169-1
Zo af en toe vind ik een french manicure echt heel mooi. Het past overal bij en staat altijd zo netjes en verzorgd! De lakjes die ik hier laat zien gebruik ik hier altijd voor. Ik vind ze hier echt perfect voor!

IMG_0168-1
Essence – Pro White Rosé
Essence – Pro White French
Casuelle
Hema – 809
 
IMG_0142-1
Essence – Pro White Rosé
Dit lakje zit volgens mij nog in het vaste assortiment van Essence. Dit is een speciaal lakje gemaakt voor French Manicures. Dit is zeker een van mijn favorieten om te gebruiken bij een french manicure. Een licht roze kleur. Hij schijnt heel erg door, maar dat is ook de bedoeling. Hierdoor verbergd hij de gelige kleur van de nagels en ziet hij er gezond uit. Hier heb ik twee laagjes op, maar hij is het mooiste met 1 laagje.
 
IMG_0145-1
Essence – Pro White French
En hier is ook een witte versie van. Opzich zie je het kleurverschil met de andere niet zo snel. Toch is deze echt wat lichter dan de roze versie. Ook hier heb ik twee laagjes op, en is hij mooier met 1 laagje.
 
IMG_0152-1
Casuelle
Als ik een french manicure met toch wat glitter wil hebben, dan gebruik ik deze erbij. Hij is heel licht roze met een subtiele shimmer. Hij geeft je manicure toch net iets extra’s. Ik weet trouwens niet of deze nog wel verkrijgbaar is. Deze heb ik denk ik 8 jaar geleden geleden. Dit was mijn eerste roze nagellakje. En ja, hij is nog steeds goed!
 
IMG_0160-1
Hema – 809
Met deze lak van de Hema maak ik altijd de tips. Maar deze kun je natuurlijk ook onder een neonkleurig nagellakje doen zodat de kleur er extra uitspringt. Ik vind dit denk ik een van de beste witte lakjes omdat hij zo goed dekt! Eigenlijk kan hij al met 1 laagje, maar ik doe er meestal gewoon twee.
 
Maak jij wel eens zelf een french manicure?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply