0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Essie nagellak

IMG_6482-1
Alweer een tijdje geleden waren er wat nagellakjes van Essie te koop bij de Big Bazaar. Ik heb een jaar geleden eens heel goedkoop een Essie lakje in Schotland gekocht en was eigenlijk wel heel tevreden daar over. Dus ik was wel benieuwd naar andere lakjes. Ik vind 10 euro voor een lakje toch echt te duur, dus ik was echt heel blij met de prijzen bij de Big Bazaar. Deze 6 lakjes haalde ik voor 12 euro in totaal. Kijk mee naar de swatches!

Van links naar rechts:
– Leading Lady
– Beyond Cozy
– Skirting The Issue
– She’s Pampered
– Butler Please
– Where’s My Chauffeur?
 
IMG_6493-1
 
IMG_6564-1
Leading Lady
Een heel mooi donker rood glitter lakje. Een rode basis met wat rode glitters. Hij is met 2 laagjes al dekkend. Wel moet je uitkijken met hoe je lakt, want alle lakjes zijn wel vrij waterig. Maar het maakt de lakjes niet super lastig om dekkend te krijgen.
 
IMG_6495-1
 
IMG_6574-1
Beyond Cozy
Een zilvere glitterlak met een lichte zilveren basis. Deze lak is volledig dekkend, dat had ik niet verwacht eigenlijk! Hij is echt super mooi glinsterend! Mijn favoriet op dit moment!
 
IMG_6496-1
 
IMG_6545-1
Skirting The Issue
Een prachtige bloedrode lak. Deze is niet helemaal dekkend met twee laagjes maar ondanks dat niet lelijk.
 
IMG_6497-1
 
IMG_6530-1
She’s Pampered
Een wat fellere kleur rood. Deze dekt wel perfect in 2 laagjes. Ik ben dol op rode nagellakjes, dus ook met deze ben ik erg blij. Zo mooi!
 
IMG_6500-1
 
IMG_6527-1
Butler Please
Ik heb niet veel blauwe lakjes in mijn verzameling, maar deze is echt prachtig! Fel blauw en lekker fris.
 
IMG_6501-1
 
IMG_6517-1
Where’s My Chauffeur?
Ook deze prachtige mint groene lak dekt in twee laagjes. Hij heeft een wat donkerdere toon, dus perfect voor in de winter.
 
Heb jij lakjes van Essie? En welke is jouw favoriet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply