3 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Essence long lasting lipsticks

IMG_4905-1
Deze lipsticks liggen al een tijdje in de winkel, maar toch wilde ik ze nog even laten zien. De laatste tijd ben ik wat minder onder de indruk van de budget merken Catrice en Essence. De limited editions spreken mij ook niet zo aan. Ik had wel veel goede dingen gehoord over deze lipsticks, dus kon ik het natuurlijk niet laten om ze zelf eens te bekijken.

IMG_4883-1
 
IMG_4888-1
De verpakking ziet er iniedergeval mooi uit! In hou wel van zwarte verpakkingen, dat ziet er altijd wel professioneel uit naar mijn mening. Ook de randjes die de kleur van de lipsticks aangeven en het logo bovenop de dop zien er mooi en strak uit.
 
IMG_4892-1
 
IMG_4899-1
Ik kocht zelf twee kleuren. Links zie je On The Catwalk!. En rechts zie je Coral Calling. Ze hebben meerdere kleuren lipsticks, zoals knal roze en een berry kleur. Maar ik koos deze keer voor wat veilige kleuren.
 
IMG_4895-1
 
IMG_4910-1
De swatches zien er op het eerste gezicht mooi uit! Mooie, dekkende kleuren met een romige structuur. Ze glijden makkelijk over de huid heen.
 
IMG_4967-1
Ook op de lippen zijn ze makkelijk aan te brengen. Maar ze gaan er naar mijn mening ook vrij snel weer af. Na zeker een uur moet ik hem weer bijwerken. Sowieso blijft lipstick nooit lang bij mij zitten, maar deze gaan wel erg snel! Dit komt denk ik omdat ze net even iets té romig zijn. Wel jammer voor lipsticks die claimen long lasting te zijn. Toch vind ik dit prima kwaliteit voor budget lipsticks. Ik verwacht ook eigenlijk nooit zo veel van budget producten.
 
De lipsticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor maar €2,39 per stuk.
 
Wat vind jij van deze lipsticks?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Danielle
  11 november 2013 at 19:28

  mooie lipsticks, ik vind ook dat long lasting make-up, bijna nooit écht longlasting is, bij mij dan.

  x

 • Reply
  rachel kromdijk
  13 november 2013 at 11:52

  Hele leuke en overzichtelijke blog heb je!

  liefs,

  • Reply
   Monique Vring
   13 november 2013 at 12:06

   Thanks!!

  Leave a Reply