0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Catrice Pure Shine Color Lip Balm

IMG_0844-1
Catrice heeft een aantal producten uit het schap gehaald en hier zijn een aantal nieuwe producten voor in de plaats gekomen. Zo ook onder andere deze Lip Balms. De originele lip balms zijn van Clinique, daarna is Bourjois nog gekomen met hun eigen versie. En nu is er dus ook een budget versie!

IMG_0839-1
De verpakking vind ik er mooi uitzien. Gewoon lekker simpel maar toch luxe genoeg voor zo’n budget product! Dit is trouwens de kleur 070 I Don’t Red It. Ik vond ook nog een aantal andere mooie kleuren. Maar ondanks dat Catrice een budget merk is, vond ik de prijs van deze lipbalms toch nog vrij duur. Ze kosten €4,99 per stuk. Catrice word de laatste tijd steeds duurder, maar qua kwaliteit gaat het soms achteruit vergeleken met vroeger.
 
IMG_0845-1
 
IMG_0846-1
De lip balm heeft een kleine punt en is groot genoeg om makkelijk je lippen mee te kleuren.
 
IMG_0847-1
Met de zilveren onderkant kun je de stick omhoog draaien. Hier is hij helemaal uitgedraaid. Er zit toch nog vrij veel product in!
 
IMG_0850-1
En de swatch op mijn hand. Hij is vrij gekleurd, maar zoals je ziet trekt hij wel in de lijntjes.
 
IMG_0852-1
En hier mijn lippen met niets er op en aan de rechterkant met een dik gesmeerde laag. Hij blijft vrij transparant maar trekt wel enorm erg in de lijntjes. Ik heb wel later gemerkt dat als je gewoon een dun laagje opdoet dat de balm er veel mooier uit ziet.
 
IMG_0858-1
Zoals je hier helemaal goed kunt zien is dat hij er heel vlekkerig uit ziet. Maar ondanks dat, ben ik toch eigenlijk wel tevreden over deze lip balm. Hij smeert fijn en hij laat een lichte stain achter op mijn lippen die zeker wel een lunch volhoud. Het enige is dat je gewoon niet te veel moet opsmeren in één keer.
De lip balm van Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply