2 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Catrice glitter topcoats

catrice-topcoats-2
Ik heb vrij veel glitter topcoats van Essence, want die vind ik geweldig! Catrice vind ik meestal wat minder qua glitter topcoats. Toch heb ik hier twee lakjes die ik jullie wil laten zien!

Catrice – I’m Dynamite
Catrice – Million Dollar Baby
 
I’m Dynamite hoort bij de nieuwe collectie van Catrice, hoewel hij ondertussen niet meer zo nieuw is. Ik heb hem al eens eerder geswatched, maar toen was ik er iets minder tevreden over. En na die ene keer swatchen heb ik hem ook niet meer gebruikt. Deze keer wilde ik hem wel weer proberen, en vind ik hem eigenlijk heel mooi!
 
Million Dollar Baby hoort bij een speciaal assortiment van de zogenaamde Million Styles top coats. Deze is dus niet vast verkrijgbaar in de winkels, maar zo af en toe zie ik hem nog wel eens voorbij komen in de sale bakken.
 
catrice-topcoats-3
Catrice – I’m Dynamite
Dit is een glitterlak die op het eerste gezicht grijzig en zilver lijkt. Maar in het licht heeft hij een prachtige koel blauwe glans.
 
catrice-topcoats-7
 
catrice-topcoats-6
De lak bevat kleine ronde glitters en grotere hexagon glitters. Het is niet zo dat er veel glitters vanaf komen. Hier heb ik bijvoorbeeld 1 laagje op, en je moet de glitters wel wat meer deppend op de nagels aanbrengen. Maar toch vind ik hem wel erg mooi!
 
catrice-topcoats-1
Catrice – Million Dollar Baby
Een mooie lak met zilveren en gouden glitters erin. Hij ziet er echt heel feestelijk uit, en is ook wel perfect voor de feestdagen!
 
catrice-topcoats-5
 
catrice-topcoats-4
Million Dollar Baby heeft dezelfde soort glitters als I’m Dynamite, alleen een andere kleur! Ook is de structuur van de lak iets anders, en geeft hij veel meer glitter af bij al 1 laagje, zoals op de foto’s. Dit is dan toch mijn favoriet van deze twee lakjes. Maar ik hou persoonlijk ook gewoon van lekker veel glitter!
 
Wat zijn jouw favoriete glitterlakjes?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nikki
  16 november 2013 at 11:51

  Gaaf! Ik zou die zwarte combinatie wel proberen!

 • Reply
  Lisa Esther
  18 november 2013 at 08:57

  Ik hou van die mooie glitterlakjes!! :) Ik denk dat de tweede ook mijn favoriet is!! :) X

 • Leave a Reply