2 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Calvin Klein nagellak

IMG_9234-1
Bij de Big Bazaar kun je tegenwoordig voor vrij weinig geld aardig wat mooie make up merken kopen! Zo ook deze lakjes van Calvin Klein. Toen ik ze voor het eerst tegenkwam, spraken ze mij niet zo aan. Maar toen ik uiteindelijk met 1 lakje begon, kon ik de rest ook niet laten liggen!

IMG_9232-1
Van links naar rechts:
Calvin Klein – 71307 Tutu
Calvin Klein – 71306 Navy Sparkle
Calvin Klein – 71309 Electric Blue
 
IMG_9182-1
Calvin Klein – 71307 Tutu
Dit is het laatste lakje wat ik tot nu toe heb gekocht van dit merk. Hij leek me heel mooi zo in het flesje! Een zwarte kleur met variatie die ik nog niet had. Hij bevat hele mooie kleine glittertjes. Dit deed mij wel denken aan een mooie galaxy nailart.
Ik vind hem op mijn nagels mooi, maar niet top. Dit vooral omdat hij echt niet mooi dekt. Dit zijn namelijk al twee laagjes. Als je hier een zwarte basecoat onder doet, dan spreekt hij veel meer denk ik.
 
IMG_9211-1
Calvin Klein – 71306 Navy Sparkle
Dit lakje leek mij ook wel erg mooi. Ik heb al zo’n soort lakje, maar hij leek toch wel anders qua kleur. Misschien iets subtieler. En ik vind hem echt heel mooi! Ook hier draag ik weer twee laagjes. Dit lakje dekt al zoveel beter dan die andere. Toch moet je wel uitkijken dat je niet de hard met het kwastje op je nagels drukt, anders zal hij niet zo mooi dekken als nu. Het effect wat het lakje in het flesje heeft, is heel subtiel terug te zien op de nagels. Dat had van mij wel wat heviger gemogen, maar zo subtiel heeft hij ook wel iets.
 
IMG_9222-1
Calvin Klein – 71309 Electric Blue
En een lekker knal kleurtje! Deze dekt net zo goed als Navy Sparkle, en ben hier heel blij mee! In het flesje knalt de kleur er al uit, maar op de nagels vind ik hem nog meer spreken. Het lakje heeft een shimmer erin zitten, en meestal lakken deze best wel streperig. Dat vind ik bij deze eigenlijk heel erg meevallen. Op de foto’s lijkt hij ook iets streperiger dan in het echt, want daar valt het totaal niet op!
 
De Calvin Klein lakjes zijn te koop bij de Big Bazaar voor €2,99.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlotte
  15 juni 2013 at 20:25

  Ik vind Tutu wel iets hebben :)

 • Reply
  Josephine
  16 juni 2013 at 23:43

  Het eerste nagellakje vind ik het mooist :)

 • Leave a Reply