0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Blauwe nagellak

IMG_0049-1
Deze keer een paar blauwe lakjes! Ik heb er vrij veel, maar dit zijn degenen die ik nog niet geswatched heb. Blauw is niet een kleur wat ik veel draag, maar toch wel erg mooi vind! Het kan eigenlijk altijd, donkerblauw voor in de winter, en de frissere blauw in de zomer.

IMG_0039-1
Catrice – 400 Blue Cara Ciao
Dit is een lakje wat ik in de sale kocht. En ik vind het echt een hele mooie kleur! Echt fel blauw! Ook dekt hij super goed. Ik heb hier 2 laagjes gebruikt en dat is echt precies goed. Met 1 laagje is hij nog vrij doorzichtig. Ik raad alleen wel aan om deze niet met een watje eraf te halen maar met een potje (met zo’n spons erin). Toen ik deze een keer met watjes wilde weghalen zaten mijn hele vingers onder de blauwe kleur, en dit viel bijna niet weg te krijgen. Met een spons heb je hier totaal geen last van. Ook moet je hier zeker een basecoat onder dragen, hij stained je nagels zo enorm erg!
 
IMG_0034-1
Catrice – 915 George Blueney
Een van mijn favorieten. Een donkerblauwe kleur met een enorm mooie shimmer erin! Wauw! Hier kan ik wel uren naar kijken! Ook dit lakje dekt weer super, in 2 laagjes is hij helemaal perfect!
 
IMG_0037-1
Kijk dan hoe mooi hij is!
 
IMG_0016-1
Catrice – 890 How I Matt Your Mother
Dit is een apart lakje. Hij heeft een zogenaamde “Brushed metal effect”. Het is een matte kleur met een structuurtje erin. Niet een lak die ik veel draag, maar voor de winter is hij wel heel mooi. Hij lakt wel een beetje apart, hij is wat dikker dan normaal en er zitten wat korreltjes in. Na 2 laagjes is deze lak helemaal mooi.
 
IMG_0025-1
En een close up!
 
IMG_9999-1
Essie – Bikini So Teeny
Ook dit is zeker een van mijn favorieten. Hij lakt zó fijn! Het is jammer dat Essie zo duur is, anders waren denk ik wel al mijn lakjes van Essie. Hij dekt in 2 laagjes en heeft een heel subtiele glitter. Sorry dat de foto een beetje donker is! De kleur is realistischer op de volgende foto.
 
IMG_9998-1
 
Wat is jouw favoriete lakje?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply