0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: BeautyUK palettes

IMG_8665-1
Ik heb woensdag mijn allereerste beauty bestelling gedaan. Hiervoor kocht ik eigenlijk alles gewoon in de winkel. Deze BeautyUK palettes stonden al een tijdje op mijn wishlist. En wilde eigenlijk wachten tot ik weer in Schotland was om deze te kopen, maar ik kon echt niet wachten! Dus ik heb deze besteld bij Beauty88. Deze webshop kwam ik eigenlijk random tegen op internet, en ik bestelde gelijk. En echt, super service! Trackingcode gekregen diezelfde avond nog, en vrijdag binnen gekomen, top!

IMG_8667-1
De palettes die ik heb besteld zijn Earth Child en Soho. Wel zijn de doosjes kleiner dan ik had verwacht, maar dit maakt ze zeker niet minder mooi! Elk palette bevat 10 kleuren en heeft een tweezijdige sponsapplicator.
 
IMG_8673-1
Dit is het Earth Child palette. Ik twijfelde eerst over de kleuren, zou ik ze wel echt gebruiken, en vind ik hem wel echt mooi? Toch kon ik het niet laten om hem in m’n winkelmandje te zetten. Gelukkig maar want hij is heel tof!
 
IMG_8680-1
Het palette bevat alleen maar shimmer kleuren. De een is wel glitterig dan de ander. Het zijn allemaal kleuren die ik nog niet echt heb, de grijs tinten en de legergroene tinten vind ik erg mooi!
 
IMG_8690-1
En de swatches, van links naar rechts, en van boven naar onder. Ze zijn ietwat kruimelig, en dit kan ook wel voor wat fall-out zorgen, maar dit verschilt ook wel per kleur. De zwarte kleur is kruimeliger dan de rest bijvoorbeeld. Verder vind ik het pigment best goed! Deze swatches heb ik gemaakt met de sponsapplicator die hierbij zat.
 
IMG_8671-1
En dit is het Soho palette. Deze wilde ik echt super graag! Allemaal felle kleuren, en die had ik nog niet! Ik wist ook niet zeker of dit me zou staan, ik draag eigenlijk vooral bruin tinten. Maar voor het geld van dit palette, kon ik hem makkelijk uitproberen. En ik ben blij verrast!
 
IMG_8683-1
Ook dit palette bevat weer shimmer en vrijwel matte kleuren. Ik ben echt gek op deze kleuren! Er zijn echt intressante ooglooks mee te maken!
 
C-_Users_MoniqueVring_Desktop_IMG_8708-1
Vooral hier bij de swatches zie je goed het verschil tussen de matte en shimmer kleuren. Zo is de linkerkant vrij mat, en de rechterkant bomvol shimmer! Love it! Ook hier zijn de kleuren wat kruimelig. Maar opzich vind ik het niet enorm erg. Als het pigment maar goed is. En eigenlijk vind ik dat bij dit palette ook weer helemaal goed! Deze heb ik ook aangebracht met de sponsapplicator.
 
C-_Users_MoniqueVring_Desktop_IMG_8878-1
En een ooglook met het Soho palette. Ik vind het echt helemaal te gek! Ik heb nog nooit zo uitgebreid een ooglook gemaakt, en zo heftig. Maar ik vind hem heel geslaagd! Hij staat zo lekker vrolijk! Hier heb ik een winged line gemaakt met een blauw oogpotlood.
 
C-_Users_MoniqueVring_Desktop_IMG_8882-1
Hier zie je hoe ik de oogschaduw heb opgebracht. Ik heb de kleuren geel, oranje en roze gebruikt hiervoor. Maar, helaas zie je ook behoorlijk wat oogschaduw op de bovenkant van mn wimpers. Ook zie je het oogpotlood er goed opzitten. Beetje jammer, maar opzich niet verschikkelijk. Je ziet het eigenlijk alleen als je je ogen dichthoud, dus niet heel erg.
 
C-_Users_MoniqueVring_Desktop_IMG_8884-1
Een niet zo heel charmante foto, maar hier is de totaal look. Ik vind de look heel leuk gelukt! Zeker voor mijn eerste keer met heftige kleuren! Ook deze combinatie van kleuren vind ik goed bij mijn oogkleur passen, mijn groene kleur komt nog meer uit hierdoor!
 
De palettes zijn verkrijgbaar voor €4,95 per stuk bij Beauty88.
Wat vinden jullie van deze palettes?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply