0 In Lifestyle/ Reviews

Swatches: Barry M nagellak

IMG_1053-1
Vandaag heb ik swatches voor jullie van twee Barry M lakjes. Deze zijn niet in de winkel te koop hier in Nederland, maar je kunt ze wel via webshops bestellen. Deze lakjes kocht ik in Schotland, en was super benieuwd hier naar!

IMG_1054-1
Barry M – Confetti Nail Effects Liquorice
Barry M – Sequin Nail Effects Pink
 
IMG_1056-1
Deze vond ik er echt super leuk uitzien in het flesje. Net zwart witte hagelslag!
 
IMG_1066-1
Hier draag ik 1 laagje nagellak op ongelakte nagels. Ziet er goed uit!
IMG_1072-1
En hier draag ik 2 laagjes, maar ik vind hem met 1 laagje mooier. En hij staat denk ik erg leuk op een neonkleur!
 
IMG_1057-1
Deze ziet er ook heel vrolijk uit in het flesje!
 
IMG_1079-1
Hier draag ik 1 laagje. Hij dekt lang niet overal, en is ook erg lastig om gelijkmatig de lak aan te brengen. Dit komt door de rare structuur die hij heeft. Het is een rare liquid sand met glitters.
 
IMG_1083-1
En hier heb ik 2 laagjes op. En het werd er niet veel beter op. Hij dekte nog steeds niet overal en werd alleen maar lelijker met de tweede laag. Stukken dikker en het ziet er echt heel rommelig uit. Ik heb nog geprobeerd of hij minder bobbeling word met een glanzende topcoat, maar dit maakte niets meer uit.
 
IMG_1087-1
 
IMG_1088-1
Dit vind ik helaas een misser, slecht over nagedacht deze lak. De liquid sand en de glitters gaan gewoon niet samen. Zonde! De Confetti nagellak raad ik wel aan, die is echt een mooi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply