0 In Drankjes/ Recepten

Smoothie Challenge Day #7: Frambozen banaan smoothie

IMG_9506-1
Vandaag ging ik met mijn moeder even boodschappen doen bij de Lidl, en ik had geen idee wat voor smoothie ik vandaag wilde maken. Ik vond een enorme zak met bevroren frambozen (mijn favoriete fruit!), daar moest ik maar iets mee doen vond ik! En om heel eerlijk te zijn, deze frambozen zien er beter uit dan die in het zomerfruit pakket van de AH. Ik kocht deze zak van 500 gram voor 2,50 euro. Best goedkoop ook!

IMG_9503-1
Ingrediënten:

  • 100 ml water
  • Een handje frambozen
  • 1 banaan

Heerlijke smoothie! Natuurlijk door de frambozen die ik echt heel lekker vind, maar ook door de banaan die ik altijd echt lekker vind door smoothies heen. En omdat het vandaag zo lekker warm was, was dit een fijne opfrisser.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply