0 In Drankjes/ Recepten

Smoothie Challenge Day #4: Apple crumble smoothie

IMG_9483-1
We hadden thuis nog best wat appels liggen, en bedacht me dat ik die wel kon gebruiken voor een smoothie! Ik vind verse appelsap uit de juicer altijd erg lekker, veel beter dan die in de winkel. Die zijn namelijk 10x zo zoet dan wanneer je het zelf maakt. In een smoothie vind ik ze ook erg lekker. Dus maakte ik een appel smoothie met musli!

IMG_9478-1
Ingrediënten:
Soja melk
1 kleine appel (2 voor een grote smoothie)
Een klein handje musli met noten

IMG_9485-1
Een smoothie die niet te zoet is en iets hartigs heeft door de musli en noten. Deze is zeker voor herhaling vatbaar! Zorg er trouwens wel voor dat je er genoeg melk bij doet. Hij word namelijk al snel heel dik door de appel en musli.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply