0 In Drankjes/ Recepten

Smoothie Challenge Day #1: Groene komkommer smoothie

IMG_9416-1
Ik zag een tijdje geleden een smoothie challenge voorbij komen op een blog. En het leek mij wel leuk om dit ook een keer te doen! (Ja, alweer een challenge!) 1 week lang drink je elke dag een smoothie, en natuurlijk elke dag een andere. Deze keer probeerde ik een groene smoothie, dit had ik namelijk nog nooit gehad. Maar ik ben er nu wel zeker van dat ik meer van de fruitige smoothies ben!

IMG_9400-1
Ingrediënten:

  • Een kwart komkommer
  • Handje vol spinazie
  • 2 sinaasappelen
  • Klein kopje water
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • Eventueel wat honing

Ik heb dit allemaal bij elkaar in de blender gegooit, maar ik vond hem daarna toch niet zo lekker. Door de sinaasappels is hij gelukkig iets zoeter, en heb er uiteindelijk flink wat honing bij gedaan. Het leek mij wel fris met komkommer! Als je van groene smoothies houd is dit misschien wel wat voor jou. Maar ik houd het wel bij de smoothies met fruit.

Drink jij wel eens groene smoothies?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply