4 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #9: Ebay, The Body Shop, V&D, Keds

IMG_9304-1
Vandaag een kleine shoplog. Het zijn wat spulletjes die ik over de afgelopen paar weken heb besteld en binnengekregen. Helaas kan ik vanaf nu minder uitgeven nu ik geen werk meer heb. Daarom vond ik dat ik mijzelf nog wel even kon trakteren op wat kleine leuke dingen nu het nog kon.

IMG_9297-1
Op Ebay kocht ik dit super schattige siliconen aardbeitje. Hier kun je losse thee in doen en deze dan in je kopje water hangen. Heel schattig! Ik kocht deze hier voor $0.99, omgerekend zo’n €0,70.

IMG_9300-1
Bij dezelfde verkoper op Ebay kocht ik dit zakje met groene thee poeder. Ik ben helemaal gek op de smaak van matcha, en mijn poeder was al een tijdje op. Dus tijd voor een nieuwe zak! Dit zakje van 70 gram kocht ik hier voor $2.95, omgerekend zo’n €2,10.

IMG_9299-1
En mijn laatste item van Ebay, een laptop lampje. Ik heb laatst mijn bureau verplaatst, maar heb hierdoor geen lampje meer bij mijn werkplek. En ik vond het onzin om weer zo’n dure lamp erbij te kopen terwijl ik al zoveel lampen in mijn kamer heb. Dus een handig lampje voor in mijn laptop vond ik wel een goed idee. Precies genoeg om mijn toetsenbord te verlichten. Dit lampje kocht ik hier voor $1.41, omgerekend ongeveer €1,00.

IMG_9295-1
Vorig jaar was dit parfum verkrijgbaar bij The Body Shop, maar alleen online. Ik wilde toen die tijd niet voor 1 parfum ook nog verzendkosten betalen dus heb ik hem uiteindelijk niet gekocht. Erg jammer, want ik wilde hem zó graag! Nu zit deze collectie vast in het assortiment, inclusief de parfum! Je kunt dit parfum nu nog voor €7,00 kopen, daarna zal hij €14,00 gaan kosten.

IMG_9292-1
Toen ik de webshop van Keds had ontdekt en deze schoenen zag, kon ik ze niet meer uit mijn hoofd krijgen. Ik moést ze gewoon hebben! Deze super leuke zomerschoentjes heb ik uiteindelijk gekocht bij Zalando voor €49,95. Als je deze ook bij Zalando wilt bestellen, dan moet je wel snel zijn, want er zijn al een aantal maten uitverkocht! Uiteraard zijn ze ook gewoon verkrijgbaar bij de officiele Keds webshop, maar hier betaal je wel verzendkosten.

IMG_9302-1
Ook kocht ik dit badpak. Ik zwem niet zo veel, maar als ik zwem wil ik mij wel fijn voelen in mijn badkleding. Ik had hiervoor een tankini en daarvoor een bikini. Maar ik voelde mij in beide eigenlijk heel ongemakkelijk. Alsof ik echt in mijn ondergoed stond. Ook ben ik erg onzeker over mijn bovenbenen, en het rokje wat hier aan het badpak zit verbergt hier een gedeelte van. Daarnaast vind ik badpakken stiekem ook veel mooier dan bikini’s en deze paarse kleur staat mij heel mooi! Ik kocht dit badpak voor €39,99 bij V&D.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Priscilla
  7 mei 2014 at 20:18

  Dat badpak is heel mooi. Weet je toevallig of die er ook in het zwart is?

  • Reply
   Monique
   7 mei 2014 at 20:27

   Thank you!
   Ik heb de link er nog even bijgezet en even voor je gekeken. Maar hij is er alleen in deze kleur.

   • Reply
    Priscilla
    7 mei 2014 at 20:36

    Jammer! Ik voel me het meest op m’n gemak in een zwart badpak.

    • Reply
     Monique
     7 mei 2014 at 20:50

     Zeker jammer! Er zijn helaas niet zo veel van dit soort badpakken te vinden in deze stijl…

  Leave a Reply